Video. Circuit special la un mare spital: Medicii puşi să iasă pe geam după ce fac duş şi merg pe o pasarelă de lemn

Circuitul pentru medici
Circuitul pentru medici (captura video)

Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză o adevărată bătaie de joc la adresa cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, cărora conducerea unităţii medicale le-ar fi amenajat, potrivit declaraţiilor unui medic, un circuit cu totul special pentru a combate epidemia de covid.

Mai exact, după ce fac duş pentru a se decontamina, cadrele medicale trebuie să iasă pe geam şi să traverseze o punte de lemn, după care intră în altă încăpere a spitalului.

Redăm postarea deputatului:

"3 minute de spaimă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj!

ABSOLUT INCREDIBIL!

Priviţi imaginile dispreţului total al conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj faţă de personalul unităţii anti Covid 19 din Clinica Medicală 1!

Medicii sunt obligaţi să traverseze o punte de lemn, pe geam, să se expună în plină stradă, după ce au ieşit în prealabil de sub un duş improvizat unde ar trebui teoretic să se facă decontaminarea.

Am reclamat vehement că această clădire veche de 100 de ani nu este potrivită să fie considerată unitate sanitară anti Covid 19.

Nu are circuite funcţionale.

Tartorii spitalului, Şuşca şi Golea nu au ascultat.

Priviţi ce a ieşit! O întreb pe doamna Golea, public, are curajul să iasă pe acel geam şi să treacă puntea de lemn în clădirea vecină.

Asta după ce face un duş la baia din imagine.

Promit să filmez scena şi să laud acrobaţia!

Iată şi mesajul doamnei doctor care mi-a sesizat grozăvia:

"Stimate domn deputat, sunt angajată a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă şi lucrez în Clinica Medicală 1 Cluj - Napoca, aş vrea să vă informez despre circuitul făcut de conducerea spitalului pentru cadrele medicale pentru a combate Covid-19.

Trebuie să ieşim pe geamul fostei camere de gardă, unde s-a improvizat o pasarelă de lemn care merge spre un alt geam, unde vom coborî “ în siguranţă” pentru a ne schimba în hainele civile. Pasarela este făcută în spatele clădirii iar noi trecând de sub duş pe această pasarelă ne putem vedea din strada Clinicii.

Vi se pare o soluţie bună de circuit?

Plus că ne dezbrăcăm infectate de Covid în aceiaşi incintă în care se zice că ne vor pune nişte lămpi cu ultraviolete care spun ei ne decontaminează...".

Domnule prefect, domnule Boc, Tise, ce spuneţi de aceste imagini, mai susţineţi mult bătaia de joc la adresa personalului medico-sanitar din Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj?".

Va invităm să urmăriţi şi materialul video

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură