VIDEO: Un şofer scoate pistolul la biciclişti. Aceştia se plâng că poliţia i-a ignorat

Sofer scoate pistolul la biciclisti
Sofer scoate pistolul la biciclisti (Captura video)

Poliţiştii din Capitală au deschis dosar penal unui şofer care, nemulţumit că s-a "împiedicat" în trafic de un grup de biciclişti, a ieşit din maşină şi a îndreptat un pistol spre aceştia. Din fericire, şoferul cel supărat nu a folosit arma, relatează întâmplarea jurnalistul Pro TV Vitalie Cojocari, într-o postare pe Facebook.

Incidentul a avut loc marţi seara, în zona staţiei de metrou Timpuri Noi din Capitală. Deranjat de mai mulţi biciclişti care luau parte la un marş, un şofer a coborât din maşină şi a îndreptat spre aceştia un pistol, însă fără să-l folosească.

Aşa cum reiese din imaginile video postate de Vitalie Cojocari, bicicliştii nu s-au speriat, dimpotrivă, l-au apostrofat pe individ cu expresii precum: "De, măi, ai pistol, eşti tare? Ţărănelul! Du-te, măi, în altă parte dacă nu-ţi convine, ia-ţi avion! Sau mai bine la puşcărie!"

Bicicliştii s-au plâns că, deşi au sunat al 112, Poliţia nu i-a băgat în seamă.

Redăm postarea lui Vitalie Cojocari:

"Pe 1 Octombrie câţiva biciclişti au plecat într-un tur al capitalei în memoria ostaşilor români. Erau într-un mic pluton în zona Timpuri Noi. Din informaţiile furnizate de un biciclist, un şofer a fost furios că nu a putut să-i ocolească.

Ironia sorţii, bicicliştii comemorau ostaşii români care au murit pentru Patrie şi au dat de un pistolar.

Şoferul supărat a coborât cu pistolul la ei. Nu ştiu cum i-a ameninţat pe biciclişti. Cât de grav a fost.

Din imagini se vede doar pistolul şi că a fost huiduit copios. Aşa că a urcat în maşină şi a plecat furios trecând prin intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Biciclistul îmi spune că unul dintre ei a sunat la poliţie, la 112, dar “nu am fost băgaţi în seamă”.

Pe drum au oprit la un echipaj de poliţie şi din nou nu s-a întâmplat nimic", scrie jurnalistul.

Ulterior, Poliţia a transmis că bărbatul a fost identificat şi că a fost deschis dosar penal.

“În seara de 01 octombrie a.c., în jurul orelor 21:00, a fost sesizat prin 112, faptul că şoferul unui autoturism a ameninţat cu pistolul pe o stradă din sectorul 4 un alt bărbat. În urma verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi ameninţare. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a transmis Poliţia.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne