Viorica Dăncilă: Trebuie să le vorbim mai mult cetăţenilor, PSD este singurul partid cu adevărat românesc

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat marţi, în cadrul conferinţei PSD Dolj, că social-democraţii trebuie să pregătească „un viitor mai bun pentru comunităţile noastre, [...] un viitor în care social-democraţii să aibă un cuvânt greu de spus”, pentru că PSD este „singurul partid cu adevărat românesc”.

"Urmează trei rânduri de alegeri - prezidenţiale, parlamentare şi locale -, în care trebuie să câştigăm, trebuie să ducem mai departe proiectele pe care le-am început. Trebuie ca împreună să creionăm un viitor mai bun pentru comunităţile noastre, pentru familiile noastre, pentru copiii noştri, un viitor în care social-democraţii să aibă un cuvânt greu de spus, pentru că este singurul partid cu adevărat românesc. (...) Trebuie să le vorbim mai mult cetăţenilor, să ţinem legătura cu cetăţenii, să facem campanie ca aici, la Dolj, în fiecare judeţ, pentru că de multe ori am uitat să vorbim cu oamenii, am crezut că dacă realizăm un anumit lucru oamenii îl văd şi ne votează. Nu! Oamenii vor să îi ascultăm, să le spunem ce putem să facem şi ce nu putem să facem, să nu-i minţim, să vorbim mai mult despre ce am făcut şi ce vom face în perioada imediat următoare, nu despre ce vom face peste cinci ani, peste 10 ani. Au aşteptat 30 de ani, s-au săturat de aşteptare", a afirmat Dăncilă, citată de Agerpres.

Nu în ultimul rând, în contextul în care România se îndatorează în ritm accelerat, inflaţia a sărit de 4%, se pregătesc noi taxe şi accize, premierul a ţinut să adauge că deşi Guvernul său „nu a făcut tot” şi mai are multe de făcut, totuşi consideră că a fost un Guvern eficient.

"Nu am făcut tot, mai avem multe de făcut, dar am fost un Guvern eficient. (...) Poate aşteptările au fost mult mai mari, şi pe bună dreptate, dar de fiecare dată a trebuit să preluăm ceea ce au stricat alţii şi să începem să construim din nou. Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple. [...] Trebuie să construim în continuare", a mai adăugat liderul PSD.

Conferinţa PSD Dolj s-a desfăşurat marţi, la Centrul Multifuncţional Craiova, în prezenţa a aproximativ 1.700 de membri ai partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne