Vlad Gheorghe: Meleşcanu câştigă lunar mii de euro "din banii noştri". USR va elimina pensiile speciale "necuvenite"

Teodor Meleşcanu
Teodor Meleşcanu (Epoch Times România)

Avocatul Vlad Gheorghe, fost candidat la parlamentare din partea USR, şi-a exprimat profunda dezamăgire faţă de faptul că noul preşedinte al Senatului, Teodor Meleşcanu câştigă mii de euro lunar, precizând că acea sumă este acoperită "din banii noştri".

"AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: 5.500 EURO/LUNĂ PENTRU TRASEISTUL MELEŞCANU. Suma rivalizează cu onorariile directorilor de companii multinaţionale dar e plătită din banii noştri", a declarat avocatul.

Vlad Gheorghe a mai subliniat că Meleşcanu nu ar fi plătit pe baza performanţei sale ci doar ca urmare a "obedienţei sale politice".

"Venitul lui e un cumul de salarii cu pensia specială obţinută inclusiv pentru trecutul lui de "diplomat" comunist. Iar ca să le încaseze pe toate, Meleşcanu ar trebui să fie ziua la minister şi seara la cursuri. Om harnic, ce să mai...", a mai susţinut membrul USR.

De asemenea, avocatul a avertizat că "vom opri aceste abuzuri" atât prin "impunerea ca regulă a contributivităţii pensiei" cât şi prin eliminarea "pensiilor speciale necuvenite".

"Avem depuse iniţiative legislative în acest sens, ne mai trebuie majoritatea care să le voteze. Cel mai târziu în 2020", a conchis Vlad Gheorghe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne