Voinţa unui micuţ karateka îi emoţionează pe profesor şi coechipierii săi [video]

Multe persoane afirmă că atitudinea este foarte importantă pentru a depăşi situaţiile dificile, mai ales în sport.
(screenshot tramite video Youtube)

Micuţul Phoenix a trecut printr-o situaţie specială. Băieţelul karateka şi colegii săi au demonstrat întregii lumi un adevărat spectacol în ceea ce priveşte capacitatea de trecere peste o anumită limită.

Erik, profesorul lui Phoenix de karate, susţinea o placă de lemn pentru ca copilul să o rupă cu călcâiul. După câteva încercări, Phoenix a căzut şi din cauza neputinţei de a rupe obiectul, a început să plângă.

Imediat s-a schimbat atmosfera: în timp ce Erick îl îndemna pe copil spunându-i că poate, colegii acestuia au început să-l încurajeze strigând: "Phoenix! Phoenix!

După mai multe încercări, micul Phoenix a reuşit să rupă placa şi toţi au sărbătorit realizarea. Cea mai fericită a fost mama copilului, Claudia Swonger, care a postat clipul video pe Facebook.

"Phoenix nu trebuia să rupă placa pentru a avansa, dar el dorea acest lucru. Deşi a fost o luptă, cu multă încurajare, instruire şi în special dragoste, el a câştigat", a spus Claudia cu mândrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură