Wesley Koolhof şi Nikola Mektic, campioni în proba de dublu a turneului 'Nitto ATP Finals 2020' [video]

Perechea croato-olandeză a cucerit, duminică, titlul în proba de dublu a Turneului Campionilor, după ce au dispus în ultimul act de cuplul Jürgen Melzer (Austria)/Edouard Roger-Vasselin (Franţa), scor final 6-2, 3-6, 10-5.
Olandezul Wesley Koolhof şi croatul Nikola Mektic, campioni în proba de dublu a   Turneului Campionilor.
Olandezul Wesley Koolhof şi croatul Nikola Mektic, campioni în proba de dublu a Turneului Campionilor. (Getty Images)

Perechea formată din tenismanul olandez Wesley Koolhof şi croatul Nikola Mektic sunt campionii probei de dublu a ediţiei din acest an al Turneului Campionilor de la Londra, cei doi adjudecându-şi prestigiosul trofeu după o finală disputată în compania sportivilor Jürgen Melzer (Austria) şi Edouard Roger-Vasselin (Franţa).

Capii de serie numărul cinci s-au impus cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5, obţinând astfel primul lor titlu împreună, după două finale pierdute anterior, la Marsilia şi US Open. Timpul de joc a fost de o oră şi 17 de minute.

''A fost un vis îndeplinit doar să ne calificăm la acest turneu'', a declarat după finală Koolhof.

''E primul nostru titlu împreună. Nu e rău pentru o premieră'', a spus la rândul său, Mektic.

Actuala ediţie a Turneului Campionilor a beneficiat de premii totale în valoare de 5,7 milioane dolari, câştigătorul trofeului urmând să plece acasă cu un cec în valoare de 1.564.000 dolari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport