Ziua 257. "PSD şi ALDE sunt o greşeală a istoriei. Dragnea, un penal oportunist cu dinţii înfipţi în putere"

România vrea un viitor fără corupţi, politicienii marionetă şi păpuşarii incompetenţi trebuie să dispară de pe scena politică, au atras atenţia protestatarii #rezist, reveniţi din nou "pe baricade" în Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Grupul antiromânesc infracţional organizat PSD-ALDE, coordonat de condamnatul la închisoare Liviu Dragnea, a capturat România cu unicul scop de a încătuşa statul de drept şi lupta anticorupţie, au transmis "rezidenţii" din Piaţa Victoriei, care s-au întors în faţa Guvernului pentru o nouă seară de proteste, a 257-a la număr.

Protestatarii s-au declarat sătui până peste cap de abuzurile neîncetate ale PSD-ALDE la adresa statului de drept, dar şi de abuzurile Jandarmeriei Române, care încearcă să-i intimideze şi să oprească manifestaţiile paşnice, uitând că, de fapt, ar trebui să fie în slujba cetăţenilor.

În opinia lor, sub conducerea lui Dragnea, România arată tot mai mult ca o republică bananieră, statul este capturat total de o grupare mafiotă care numai de nevoile românilor nu se preocupă. "Somnul raţiunii a născut monştrii PSD-ALDE", astfel că românii trebuie să iasă în stradă masiv împotriva acestui "grup infracţional organizat" şi să ceară demisia Guvernului şi organizarea alegerilor anticipate.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Dragnea, marionetele tale au fost demise. Este timpul să înţelegi că începi să devii un nimeni chiar pentru membrii partidului tău aşa cum eşti pentru toţi românii. Un penal oportunist cu dinţii înfipţi în putere este acum lovit napraznic chiar de cei care deunăzi îl "mufau" la ciolan. A venit timpul să pleci, să ne laşi naiba în pace şi tu şi toţi penalii din jurul tău. România vrea un viitor fără corupţi. Politicienii marionetă şi păpuşarii incompetenţi trebuie să dispară de pe scena noastră politică. Nu vrem corupţi, nu vrem incompetenţi, vrem stat de drept şi meritocraţie. Simt alegerile anticipate aproape şi mai simt că partide precum PSD şi ALDE nu o să mai aibă nicio şansă indiferent câţi bani vor pompa mafioţii din spatele lor în campanie. Sunt morţi politic, ei sunt doar viitorii puşcăriaşi. Sunt o greşeală a istoriei politice şi, noi românii, nu o să mai permitem să fie repetată", a declarat un tânăr.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt protestatar s-a plâns că Jandarmeria a început să-i "îngroape" în amenzi pe ptotestatarii după incidentul de la Înalta Curte, când liderul PSD Liviu Dragnea a fost aşteptat cu cătuşe.

"Atitudinea Jandarmeriei faţă de protestatari s-a schimbat radical începând cu 3 octombrie, ziua în care a avut loc procesul lui Dragnea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Acţiunea Jandarmeriei din ultimele zile şi în special cea de duminică 8 octombrie când a vrut să "cureţe Piaţa Victoriei" a fost una de intimidare şi inducere a fricii, iar în urma acestei acţiuni au început să vină amenzi abuzive! Toate amenzile trebuie contestate deoarece au fost date abuziv! Haideţi să ne mobilizăm şi să recurgem la toate procedurile astfel încât Jandarmeria să nu mai facă aceste abuzuri! Amenzi abuzive au venit şi de la alte acţiuni de protest începând cu luna februarie!", a precizat protestatarul, care îi invită pe români în piaţă şi duminică la protestul Piaţa Victoriei este a noastră! STOP amenzilor abuzive! organizat pe Facebook, protest care a fost notificat şi înregistrat regulamentar la Primăria Capitalei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne