Ziua 259. "Avem în faţă o gaşcă de mişei puşi pe furat şi gata să folosească pumnul!"

Dacă românii s-ar mobiliza şi ar ieşi în număr mare în stradă, Dragnea şi "şleahta lui de penali" ar putea dispărea peste noapte, ca un vis urât, transmit protestatarii, reveniţi lângă Guvern pentru a 259-a seară consecutiv.
Protest
Protest (Epoch Times)

Boala numită "corupţie" a cuprins ţara, care a ajuns să fie condusă de penali şi interlopi. Şi această boală care acum doi ani omora zeci de tineri în Colectiv ne va omorî pe toţi dacă nu ne trezim şi nu ieşim în stradă pentru a cere o Românie curată, condusă de politicieni oneşti, susţin protestatarii, în a 259-a seară de proteste declanşate de tentativa coaliţiei la putere de a "legifera hoţia."

Românii nu ar trebui să se lase pradă amorţelii, şi nici să permită să fie intimidaţi ci, onorându-i pe cei care au luptat pentru binele acestei ţări ar trebui să iasă în stradă, înainte ca cei aflaţi la putere să îngroape România, cred protestatarii.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Penalii, infractorii şi interlopii formează acum cercul puterii de stat. E greu de crezut că România a ajuns aici, dar aşa este. De aici din Piaţă, în fiecare seară, le suflăm în ceafă, fără frică. Nu ne sperie nici amenzile lor, nici că sunt o haită de infractori fără scrupule, nici că sunt păziţi cu interlopi cât dulapul.

Această luptă nu o să o abandonăm, pentru că în faţă avem o gaşcă de mişei puşi pe furat, fără nici o moralitate şi gată să folosească pumnul. Am stat aici şi o să stăm aici până scăpăm de ei. Te îndemn şi pe tine, române. Nu îţi fie frică, nu te intimida de puterea lor aparentă. Suntem cu mult mai mulţi şi împreună putem să dăm României viitorul pe care îl merită.

Dragnea şi şleahta lui de penali pot să dispară peste noapte ca un vis urât. Nu te intimida, nu te lăsa păcălit de frică, fii urmaş demn al celor care au luptat pentru binele acestei ţări şi ridică-te din amorţeală. Trezeşte-te, române, şi hai împreună să nu mai permitem ca aceste scursuri sociale să îngroape România!", declară un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt participant la protest le transmite celor de acasă că se înşeală dacă se gândesc că va veni cineva din afară pentru a ne salva. Nici DNA-ul şi nici vreo altă entitate nu poate face ceea ce trebuie să facă cetăţenii, şi anume să se mobilizeze, pentru propriul viitor.

"Peste două săptămâni se fac doi ani de la tragedia din Colectiv Doi ani de când am pierdut o parte din viitorul României. Doi ani de când România a realizat că avem un sistem de stat politizat de sus în jos, cu funcţionari ''piloşi'' şi cel mai grav, corupt. Boala asta care a pus stăpânire pe această ţară, nu face altceva decât să ne omoare uşor, uşor, iar noi acceptăm să ''murim'' în linişte şi având capetele plecate. Vine DNA-ul şi ne mai dă câte o ''aspirină'', dar nu ne putem vindeca doar cu o folie, două, dar şi aspirina este limitată şi e pe cale de dispariţie după cum vor unii. Avem nevoie de voinţă, de perseverenţă şi de educaţie pentru a ne putea vindeca.

Dacă ne imaginăm că va veni cineva să ne salveze, ne înşelăm. Nu o să vină nimeni să facă ceva ce ar trebui să facem noi, în cel mai bun caz vor veni să gestioneze mai bine decât cei din ultimii douăzeci şi şapte de ani, şi fără să ''fure'', pentru că noi nu-i vom mai lăsa! De ce? Pentru că ne-am vindecat! Asta sper!", spune protestatarul.