Ziua 268. "Poporul român este furat, batjocorit, îngenuncheat de o cireadă de infractori ajunşi la putere"

Preşedintele PSD Liviu Dragnea nu face altceva decât să-şi ducă la îndeplinire planul de a subjuga ţara şi le dă românilor în schimb numai iluzii, au transmis "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, reveniţi pentru un nou protest în faţa Guvernului.
Protest
Protest (Epoch Times)

Poporul român nu trebuie să mai plece capul în faţa infractorilor prin indiferenţa şi laşitatea cu care tratează situaţia critică a ţării şi să ia atitudine, a fost mesajul transmis din Piaţa Victoriei de protestatarii #rezist, care sunt în stradă deja de 268 de zile.

"Mai sunt câteva zile şi se fac doi ani de la tragedia din Colectiv. Din păcate, românii îşi aduc aminte doar în această perioadă de acest eveniment, iar în timpul anului stăm pasivi şi suntem complici ai acestui sistem bolnav. Astăzi s-a întors OUG 13 prin "Ciordache" şi telenovela continuă, iar noi stăm pasivi şi "acţionăm" la greu pe Facebook, dar mai puţin în stradă şi cu foarte puţine acţiuni. Dragnea nu face altceva decât să-şi ducă la îndeplinire planul personal de a subjuga România, şi le dă românilor "decât" iluzii!", a declarat un tânăr.

Protest
Protest (Epoch Times)

În acelaşi timp, protestatarul susţine că, mai nou, Jandarmeria este folosită în a "stopa" libera exprimare a românilor şi împarte amenzi "pe bandă rulantă".

"Mă uitam într-un raport şi aveam peste 100.000 de lei amenzi doar pentru protestul Rezist şi circa 120 de procese verbale. Este foarte clar că Dragnea mai are câteva gloanţe de tras şi are nevoie ca "Secretara" să acţioneze! Dar noi îi lăsăm? Sigur NU!", a subliniat tânărul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o altă manifestantă a opinat că problema României din ultimii 28 de ani este chiar poporul român nu FSN sau PSD.

"Poporului român nu-i pasă dacă este furat, batjocorit, îngenuncheat de o cireadă de infractori ajunşi la putere cu ajutorul majorităţii oamenilor care se cred români. Poporul român nu are speranţă, nu are conştiinţă, nu are demnitate. Poporul român a votat în trecut un asasin, Ion Iliescu, iar acum votează un infractor, Liviu Dragnea, doar pentru că i-a promis bani.

Poporul român nu îşi merită revoluţionarii din '89 care au murit că să-i dea poporului român libertatea. Poporul român a ales să treacă prin viaţă întorcând capul în altă direcţie atunci când vede că se comit nedreptăţi. Poporul român a plecat capul în faţa infractorilor prin indiferenţa şi laşitatea cu care tratează situaţia critică a ţării. Poporul român poate să schimbe situaţia în bine, dar refuză să o facă. Aceiaşi 30 oameni suntem şi acum în Piaţa Victoriei şi cerem să se facă dreptate", a afirmat protestatara.