Ziua 270. "România, trezeşte-te şi ia-ţi puterea înapoi! Altfel, tinerii din Colectiv au murit degeaba!"

Împreună, românii ar putea scăpa ţara de corupţii ce au făcut posibilă apariţia unor tragedii, precum cea de la Colectiv, şi care acum îşi continuă opera de aservire a Justiţiei şi de transformare a României în stat totalitar, transmit protestatarii reveniţi lângă Guvern.
Protest
Protest (Epoch Times)

Cu legile Justiţiei depuse de Toader la Parlament, România se îndreptată înspre "totalitarism mafiot", unul în care oamenilor li se fură libertatea în schimbul unor iluzorii măriri de pensii şi de salarii, transmit protestatarii reveniţi în Piaţa Victoriei, pentru a 260-a seara consecutiv de la adoptarea OUG 13.

În loc să se lase însă amăgiţi de minciunile celor de la Putere, aşa cum au tot făcut-o 27 de ani, românii ar trebui să nu mai accepte abuzurile, să iasă în stradă şi să acţioneze pentru a schimba soarta ţării, pentru ca oamenii să nu mai trăiască nesfârşite umilinţe şi drame precum cea din Colectiv, mai susţin protestatarii.

Cum protestul de astăzi are loc aproape simultan cu Marşul Chitarelor organizat în memoria victimelor de la Colectiv - marş la care, de altfel, au luat parte mulţi dintre cei care, în mod curent, vin seară de seară lângă Guvern - protestatarii reamintesc că, pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete, trebuie tratată cauza, nu efectele. Altfel, tinerii ucişi de flăcări sau de infecţiile nosocomiale degeaba vor fi murit în zadar...

"Au trecut doi ani de la tragedia de la Colectiv, şi s-au schimbat multe în mai rău. Se pare că suntem incapabili să ne învăţam lecţiile şi alegem în mod repetat statutul de victimă. Unde sunt mulţimile care au ieşit să-i ceara demisia lui Ponta? Consideră că şi-au terminat misiunea? Au rezolvat problema corupţiei şi s-au întors liniştiţi la vieţile lor? Chiar nu putem să ducem un lucru până la capăt? Câtă vreme nu vom înţelege că, pentru a nu mai avea parte de evenimente ca cel de la Colectiv, este important să tratăm cauza, nu efectul, vom continua să plângem de furie şi de durere, în timp ce politicienii ne scuipă de sus. În astfel de cazuri, plânsul nu ajută. Soluţia ar fi să acţionăm pentru a opri abuzul, nu să ne lamentăm că trăim o viaţă de umilinţă şi frustrare, pe care tot noi o subvenţionăm. România, trezeşte-te şi ia-ţi puterea înapoi! Altfel, tinerii aceia au murit degeaba...", declară o protestatară.

Un alt protestatar reaminteşte că am avut de curând parte de "mica graţiere" a lui Toader, respectiv de eliberarea a sute de hoţi, tâlhari, violatori şi criminali în baza legii recursului compensatoriu şi că Justiţia urmează să fie făcută praf de proiectul legislativ al aceluiaşi Toader şi al colegilor săi din Parlament. În asemenea condiţii, oamenii n-ar trebui să stea cu mâinile în sân ci să se mobilizeze pentru a scăpa ţara de corupţi, interlopi, mafioţi.

"Români, legile Justiţiei ce tocmai au fost introduse în Parlament de către Toader sunt mai nocive pentru libertatea noastră ca OUG 13. Am văzut deja aplicată graţierea, cu aceste legi noi justiţia o să fie controlată de PSD şi Dragnea. Nu vrei să trăieşti în totalitarism mafiot. Îţi servesc aceleaşi promisiuni de măriri de salarii şi pensii şi pe la spate îţi fură libertatea. Îţi promit că o să fie mai bine şi pe la spate măcelăresc justiţia şi economia. Nu crede în minciunile lor, ajunge, ai crezut 27 de ani, este suficient.

Ia atitudine, nu lăsa ca ei să facă praf justiţia tu sperând ca de data asta o să îţi fie mai bine bazându te pe promisiunile lor care niciodată nu sau împlinit în aceşti 27 de ani de neocomunism. Implică-te, unul în plus contează, o voce în plus care strigă împotriva penalilor, chiar contează. Şi tu eşti parte a schimbării pe care noi o vrem.

Nu sta cu mâinile în sân că nu poţi face nimic tu. Împreună putem reuşi să scăpăm ţara de corupţi, interlopi, mafioţi şi penali. Cu un milion de oameni în stradă putem trimite PSD-ul în Siberia, acasă la el. Nu te lăsa copleşit de mulţimea de probleme de care suferă România, hai să ne ridicăm împreună şi să le rezolvăm cu toţii. Nu se poate altfel! Tu şi copilul tău meritaţi altceva decât bătaia de joc a PSD!", spune protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne