Ziua 277. "Dragnea a fost alungat de popor la Sibiu şi Deva. Aşa trebuie să procedăm peste tot!"

Românii ar trebui să se unească şi să îi alunge din fruntea ţării pe corupţi, transmit protestatarii, reveniţi pentru a 277-a seară consecutiv la Guvern.
Protest
Protest (Epoch Times)

OUG 13 este pe cale să reînvie, căci Iordache & compania se pregătesc să pună prag la abuzul în serviciu, legile Justiţiei sunt intrate şi ele pe repede-înainte, la dorinţa PSD-ALDE, ce vor politizarea justiţiei, aşa că este timpul ca românii să facă ceva pentru ca viitorul ţării să nu mai fie "parazitat", transmit protestatarii reveniţi lângă Guvernul care, în iarnă, "legifera hoţia."

Protest
Protest (Epoch Times)

"Dragnea a fost alungat de popor la Sibiu şi Deva. Aşa trebuie să procedăm peste tot. Trebuie să îl luăm pe sus şi să îl băgăm în lada de gunoi. Asta merită acest condamnat penal. Dacă justiţia nu poate să ne scape de el, o să ne facem noi dreptate singuri. Hai cu mic cu mare să scăpăm ţara asta de corupţi! Ajunge cât a furat, ajunge câţi au murit din cauză că ei fură!

Ajunge cât au furat, ajunge. Să ne unim, români! Hai peste ei, aşa nu se mai poate. Prea îşi bat joc de noi. Nu putem să îi lăsăm să ne facă asta. Să fim uniţi barem în ceasul al doisprezecelea şi să strivim viermii ăştia corupţi care parazitează viitorul României. Nu îţi fie frică, române, împreună o să reuşim. Hai, arată ce eşti român, a venit momentul să nu mai stăm cu mâinile în sân şi să înghiţim tot ce face PSD. Acum este momentul. Hai peste ei!", spune un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt participant la protest reaminteşte că suntem conduşi de politicieni "dovediţi infractori" şi lansează şi el un apel către cetăţeni să se mobilizeze la marşul anunţat pentru duminică.

"Astăzi era programată o şedinţă la Guvern dar a fost amânată până luni pentru că nu aveau toate avizele! Parcă ţin ei cont de avize pentru a da o OUG! Tot astăzi, Dragnea jură pe "roşu" că el nu ştie nimic de "graţiere"! Istoria recentă spune că atunci când nu ştie ceva, se va întâmpla ceva!"

Noi am fost şi la 14:00 în Piaţa Victoriei şi vom sta aici! Duminică ne strângem cât mai mulţi şi mergem la Parlament, să le arătăm că noi suntem ţara! Ei sunt infractori dovediţi şi impostori! Vă aşteptăm duminică la 18:00 în Piaţa Victoriei, pentru România!", spune protestatarul.