"Moldova nu votează pe făină şi ulei, votează pe proiecte!" - Moldovenii cer Guvernului autostrada promisă

Se încarcă player-ul...

Reprezentanţii a trei asociaţii din zona Moldovei, „Moldova vrea autostradă”, „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” şi „Împreună pentru A8” au protestat vineri la Guvern, revoltaţi că bugetul pe 2019 nu include bani pentru realizarea îndelung promisei autostrăzii A8, Iaşi – Tg.Neamţ – Ditrău – Tg.Mureş.

"Oamenii sunt sărăciţi, sunt lăsaţi în saracie inteţionat, iar o autostradă ne poate duce, până la urmă, la lumea civilizată pot veni investitori, locuri de muncă, dezvoltare. Moldova are nevoie de autostradă.(...)

Suntem conştienţi de faptul că partidul de guvernare mizează pe acelaşi electorat slab, ţinut în prostie şi săracie şi este convins că va obţine acelasi număr de voturi confortabil şi nu este aşa. (...) Moldova nu votează doar pe făină şi ulei, votează pe proiecte." a declarat o protestatară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale