"Am ajuns ospătarii PSD" - Ciucă, luat la întrebări de presă după scandalul monstru din şedinţa PNL

Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă (Epoch Times Romania)

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost nevoit să răspundă la întrebări cu privire la şedinţa cu scântei a conducerii partidului, în care a încasat reproşuri grele din partea unor lideri cu greutate din teritoriu.

Reporter: Vă îngrijorează faptul că aveţi miniştri PNL în Guvernul dumneavoastră care sunt mai puţin cunoscuţi decât stâlpii, după cum spune domnul Vasile Blaga?

Nicolae Ciucă: Este o exprimare pe care nu aş vrea nici să o rostesc, nici să o comentez. Partea de exercitare a atribuţiilor de către fiecare ministru şi notorietatea lor este un aspect care se va concretiza în momentul în care vom lua decizia noilor portofolii la rocada de la Guvern.

Reporter: Nu vă îngrijorează nici faptul că mai mulţi colegi din partid vă acuză de faptul că aveţi o relaţie de subordonare faţă de PSD, ca aţi ajuns ospătarii PSD?

Nicolae Ciucă: Vă rog frumos, să vorbim despre lucruri cât se poate de serioase, despre faptul că la nivelul PNL au loc discuţii, au loc dezbateri, arată că suntem un partid cât se poate de viu în care avem demnitatea şi curajul să spunem lucrurilor pe nume, iar acest gen de exprimări nu cred că trebuie să facă de niciun fel subiectul vreunui comentariu sau vreunei analize.

* * *

Reamintim că, potrivit surselor Libertatea, Vasile Blaga, Ilie Bolojan şi Emil Boc au lansat atacuri dure la adresa conducerii PNL în şedinţa de miercuri seara de la Vila Lac. Cei trei au reproşat proasta organizare a partidului, relaţia cu PSD, calitatea miniştrilor şi lipsa reformelor.

Mai mulţi participanţi la întâlnire susţin că cel mai dur discurs la adresa conducerii şi relaţiei cu PSD a venit din partea europarlamentarului Vasile Blaga.

"Am ajuns ospătarii PSD, partidul are zero organizare", a afirmat Blaga la Vila Lac, potrivit mai multor surse din partid.

Criticile l-au luat prin surprindere şi pe secretarul general al PNL, Lucian Bode.

Blaga a insistat ca partidul să vină la rotativă cu nume grele în Guvern, din prima linie a partidului, pentru a contrabalansa forţa PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne