Americanul Steve Simon, numit la conducerea Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis

Noul director general WTA, Steve Simon, va prelua conducerea în cadrul WTA începând cu data de 30 noiembrie, precedând-o pe canadianca Stacey Allaster care a demisionat din motive personale
(WTA/facebook)

Începând cu data de 30 noiembrie, Steve Simon, directorul turneului de la Indian Wells, va prelua funcţia de conducere a Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis (Women's Tennis Association - WTA), după ce Stacey Allaster s-a retras din motive personale, a anunţat conducerea forului internaţional, citată de Reuters.

Simon era directorul turneului de la Indian Wells din 2004 şi sub conducerea sa competiţia s-a dezvoltat ajungând să fie cel mai mare eveniment din tenisul profesionist după cele patru turnee de Mare Şlem.

''Sunt onorat şi în acelaşi timp încântat pentru această oportunitate care mi-a fost oferită'', a afirmat Simon, într-o declaraţie de presă.

''Mă voi concentra să construiesc pe platforma solidă a predecesorilor mei, Stacey Allaster şi Larry Scott, cu un singur scop, de a crea excelenţă şi de a produce o experienţă premium pentru fani'', a mai precizat Simon.

În cei şase ani în care s-a aflat la conducerea WTA, canadianca în vârstă de 52 ani, Allaster a atras un număr record de sponsori, a raţionalizat calendarul competiţional, sporind confortul şi sănătatea jucătoarelor, crescând în acelaşi timp numărul de spectatori la turnee.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport