An electoral. Cabanos, salam, pui, şuncă şi cozonac de la PSD pentru alegătorii din Paşcani

Alimente "electorale" (Aktual24.ro)
Loredana Diacu
02.05.2024

PNL Paşcani a anunţat că va face plângere penală împotriva conducerii PSD Paşcani pentru infracţiunea de oferire sau dare de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat. Motivul? Potrivit liberalilor, PSD a împărţit pachete cu alimente.

"PNL Paşcani va face plângere penală împotriva conducerii PSD Paşcani pentru infracţiunea de oferire sau dare de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită lista de candidaţi ori un anumit candidat. Imaginile surprinse în această săptămână arată că PSD Paşcani nu se dezminte şi, sub masca unor acţiuni 'filantropice' încearcă, în plină precampanie electorală, să corupă alegătorii", anunţă filiala PNL Paşcani, potrivit Aktual24.ro.

Liberalii afirmă că, "dacă săptămânile trecute au fost mai discreţi, organizând aşa zise pelerinaje la mănăstiri, săptămâna aceasta au lăsat deoparte orice prudenţă şi au luat cu asalt municipiul, împărţind, după liste, pachete cu alimente iar estimarea ar fi de 1200 de astfel de pachete".

"După ce a ţinut oraşul în subdezvoltare timp de 30 de ani, astăzi, Dumitru Pantazi, mănat de frica faptului că în curând va trebui să dea socoteală pentru toate faptele sale şi în acelaşi timp orbit de lăcomia sa pentru pământ, este dispus să cheltuie sume ameţitoare, în speranţa că va mai păcăli încă o dată păşcănenii. Coruperea alegătorilor este faptă penală, însă pentru Dumitru Pantazi încă o infracţiune nu mai contează şi sacrifică tineri din PSD care acceptă să-şi compromită viitorul", afirmă PNL.

"Pe 9 iunie, cetăţenii de bună-credinţă din Paşcani, cei mulţi şi tăcuţi, vor alege progresul şi normalitatea, astfel încât politicienii de tipul lui Dumitru Pantazi să fie trimişi definitiv la groapa de gunoi a istoriei", adăugă liberalii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor