Andreea Mitu participă la turneul de tenis de la Linz. Are o rivală periculoasă în primul tur

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu.
Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu. (facebook)

Linz, Austria

Andreea Mitu, sin­gura româ­ncă pe tabloul WTA de la Linz (Aus­tria) va juca marţi cu Lucie Safarova, (locul 7 WTA), prin­ci­pa­la favo­rită a turneului cu premii în valoare de 226.728€.

Bucureşteanca, în vârstă de 24 de ani, (locul 93 WTA) a avut ghinion la ultimele 4 turnee de tenis la care a participat, fiind îvinsă în primul tur, iar de data aceasta va juca cu o jucătoare puternică. Să sperăm că îi va surâde norocul, mai ales că Safarova nu a fost în formă în ultima perioadă.

Prezenţa pe tabloul prin­ci­pal este recom­pen­sată cu un punct WTA şi 1.552 de euro.

Tian­jin, China

Monica Nicu­lescu s-a retras în ultima clipă de la turneul de tenis de la Tian­jin (China), dotat cu pre­mii în valoare de 426.750 de dolari. Asfel că singura romîncă care a participat a fost Patricia Ţig, care a fost învinsă de E. Kuli­chova din Rusia, în turul I, cu scorul de 4–6, 3–6.

Hong Kong

Ana Bogdan a fost învinsă cu scorul de 4-6, 2-6 de sârboaica Jelena Jankovic, favorita nr. 4 a turneului de la Hong Kong, cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Ana Bogdan o învinsese pe Cha­nel Sim­monds (Africa de Sud) cu 6–3, 6–2, dumi­nică, în ulti­mul tur al cali­fi­că­ri­lor pen­tru tabloul prin­ci­pal de sim­plu. Ana şi-a asi­gu­rat un cec de 2.220 dolari şi 19 puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport