Andrei Chiliman s-a autosuspendat din funcţiile ocupate în PNL

Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Andrei Chiliman
Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Andrei Chiliman (Epoch Times România)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, pus sub control judiciar într-un nou dosar de corupţie, a transmis joi, pe contul său de Facebook, că s-a autosuspendat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, precum şi din cea de copreşedinte al filialei PNL Sector 1.

"M-am autosuspendat atât din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, cât şi din funcţia de copreşedinte al filialei PNL Sectorul 1. Decizia mea este dictată de dorinţa ca implicarea mea într-un dosar penal să nu afecteze imaginea Partidului Naţional Liberal, dar şi de convingerea că decenţa şi bunul-simţ trebuie să guverneze viaţa publică şi comportamentul politicienilor.

Am încredere în Justiţie, am convingerea că voi beneficia de un proces echitabil şi îmi voi susţine dreptatea în faţa procurorilor şi a judecătorilor. Dreptatea se dezbate în faţa magistraţilor, şi nu pe ecranul televizorului", scrie Andrei Chiliman pe reţeaua de socializare.

Primarul Sectorului 1 este acuzat că ar fi primit comisioane în schimbul atribuirii unor contracte publice, existând suspiciunea că la acesta şi la grupul infracţional din care făcea parte ar fi ajuns 670 de milioane de euro.

Pentru mai multe detalii despre dosarul lui Chiliman intraţi aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne