Andrei Năstase: Pentru socialişti, politica este locul unde îşi definesc micimea şi oportunismul

Trădarea PSRM e frumos ambalată în dorinţa de alegeri anticipate pe sistemul mixt de vot, „colacul de salvare al lui Plahotniuc şi al grupării sale criminale”, afirmă Andrei Năstase.
Andrei Năstase
Andrei Năstase (Epoch Times România)

Co-preşedintele blocului ACUM, Andrei Năstase crede că de la alegerile din 24 februarie şi până în prezent cetăţenii Republicii Moldova au înţeles „cu limpezime cine sunt oamenii politici şi cine politicaştrii, cui îi pasă cu adevărat de ţară şi de viitorul cetăţenilor şi cine, lipsiţi de orizonturi, sunt preocupaţi de interesele lor meschine, de libertatea şi bunăstarea lor vremelnică”.

Andrei Năstase susţine că deputaţii blocului ACUM au principii, valori corecte, luptă pentru ele, respectă mandatul primit de la cetăţeni, sunt singurii care îşi doresc cu adevărat dezoligarhizarea ţării şi nu fac rabat de la angajamentul făcut oamenilor.

„Cum poţi crede un politician vulnerabil în faţa mafiei de acasă, în faţa unei justiţii capturate, care abia întors de la Moscova cu agenda însuşită, susţine că anume această agendă, a lui este cea a poporului, că interesele lui sunt interesele moldovenilor (federalizarea, neutralitatea cu păstrarea armatelor străine, regimul prezidenţial etc.)?”, se întreabă retoric politicianul pe pagina sa de Facebook făcând aluzie la Igor Dodon.

Deputatul din partea Platformei DA menţionează că momentan în R. Moldova trădarea socialiştilor e frumos ambalată în dorinţa de alegeri anticipate pe sistemul mixt de vot, „colacul de salvare al lui Plahotniuc şi al grupării sale criminale”.

„Valorile lor, ale socialiştilor, nu se întâlnesc niciunde cu valorile şi principiile europene ale deputaţilor din Blocul ACUM. Socialiştilor nu le pasă de Moldova. Pentru ei, politica este locul unde îşi definesc micimea şi oportunismul care le măsoară gradul de vasalitate faţă de un imperiu”, a notat Andrei Năstase precizând că deputaţii ACUM nu îşi doresc funcţii şi demnităţi pentru sine, ci pentru bunăstarea şi libertatea R. Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe