AUR a depus lista de candidaţi pentru europarlamentare. "Nu mai vrem vasalitate, să stăm aplecaţi în faţa străinilor"

George Simion
George Simion (Captură video)

Alianţa pentru Unirea Românilor a depus, luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, aceasta fiind deschisă de Cristian Terheş. În plus, AUR a depus peste 682.500 de semnături pentru aceste alegeri.

Liderul AUR, George Simion, a declarat, în faţa Biroului Electoral Central, că, de teama pierderii primei poziţii şi a înlăturării actualei conduceri, PSD şi PNL “au făcut o listă comună, pe care găsim nişte nume de tristă amintire”.

“Am venit având în spate semnăturile a peste 630.000 de români care la apelul nostru şi-au pus numele şi semnătura pentru candidaţii AUR. Vrem să cerem votul de încredere, suntem singura formaţiune care nu a fost la guvernare şi la conducerea acestei ţări. Avem încredere în cei care deschid lista AUR: domnul Cristian Terheş, Claudiu Târziu şi Claudiu Piperea. Avem încredere în această Alianţă AUR formată din mai multe partide suveraniste.

Sperăm să câştigăm primul loc în această bătălie. PSD şi PNL, de frica pierderii primului loc şi a înlăturării actualei conduceri, au făcut o listă comună, o listă pe care găsim nişte nume de tristă amintire. Dacă vor vota românii lista Partidului Comasat îl vor trimite în Parlamentul European încă o dată pe Gheorghe Flacă şi pe Virgil Popescu”, a menţionat Simion.

De asemenea, AUR a transmis că numărul mare de semnături demonstrează faptul că acest partid este singura alternativă la “gaşca PNL-PSD, care a ţinut sub papuc România timp de 34 de ani, în subdezvoltare şi sărăcie”.

La rândul său, Cristian Terheş, cel care deschide lista Alianţei AUR la alegerile europarlamentare, a susţinut că este important pentru România “să aibă din iunie 2024 cât mai multe voci naţional suveraniste, conservatoare şi creştin-democrate în Parlamentul European, care să apere interesul naţiunii române în toate comisiile”.

“Vor urma câteva săptămâni de foc. E o ocazie pentru electoratul român să compare, apoi pe 9 iunie să decidă: vor mai multă prosperitate în România sau mai multă sărăcie; mai multă suveranitate, adică să luăm noi deciziile, sau mai multă vasalitate, să stăm aplecaţi în faţa străinilor. A sosit timpul ca vocea naţiunii române să se audă şi la Bruxelles”, a continuat el.

Alături de Terheş, pe primele locuri pe listă se află Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Georgiana Teodorescu şi Adrian Axinia.

AUR a mai anunţat că va continua strângerea de semnături şi în perioada următoare, pentru alegerile locale care vor avea loc, în mod neconstituţional, tot pe data de 9 iunie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne