Breaking News: Chiţoiu, pus sub învinuire pentru ucidere din culpă

Daniel Chiţoiu
Daniel Chiţoiu (Epoch Times România)

Fostul ministru al Finanţelor Daniel Chiţoiu a fost pus sub învinuire de către procurorii Parchetul Tribunalului Argeş pentru ucidere din culpă, în dosarul accidentului soldat cu moartea a două persoane.

Chiţoiu s-a prezentat joi la Parchetul Tribunalului Argeş, unde a fost audiat circa 15 minute. La ieşire, a fost extrem de zgârcit în declaraţii, oferind doar răspunsuri scurte la unele întrebări.

“Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Astăzi am participat la una din proceduri”, a afirmat Chiţoiu.

Întrebat de jurnalişti dacă a luat legătura cu familiile victimelor, Chiţoiu a răspuns: NU.

Referitor la accidentul din 26 decembrie 2019, acesta a avut loc în localitatea Zamfireşti din Argeş şi s-a soldat cu moartea unei femei în vârstă de 73 de ani şi a unui bărbat în vârstă de 82 de ani, după ce maşina Audi condusă de Daniel Chiţoiu a intrat în maşina lor.

Un martor, şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu a relatat că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că fostul ministru vorbea la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal. Totuşi, Chiţoiu neagă că vorbea la telefon în momentul producerii accidentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne