Burleanu: Desemnarea printre gazdele EURO 2020 "îmi consolidează încrederea pe care o am în viitorul fotbalului românesc"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. (youtube.com)

Desemnarea Bucureştiului printre gazdele EURO 2020 "îmi consolidează încrederea pe care o am în viitorul fotbalului românesc", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, prezent la Geneva, la festivitatea în cadrul căreia UEFA a anunţat oraşele în care se vor disputa meciurile turneului final ce va avea loc peste aproape şase ani.

"Decizia Comitetului Executiv al UEFA ca România să se afle printre ţările organizatoare ale EURO 2020 este una extrem de onorantă şi îmi produce o bucurie enormă care îmi consolidează încrederea pe care o am în viitorul fotbalului românesc", a afirmat Răzvan Burleanu, citat de site-ul FRF.

"Faptul că Bucureştiul este unul dintre oraşele căruia i s-a atribuit organizarea Euro 2020 consider că este şi un semn de încredere pe care UEFA îl arată Federaţiei Române de Fotbal şi planului său de reformă şi promovare a performanţei în fotbal", a adăugat preşedintele FRF.

Răzvan Burleanu a dorit să transmită şi un mesaj: "Vreau să profit de această ocazie şi să mulţumesc tuturor reprezentanţilor Guvernului României care au contribuit la susţinerea şi promovarea acestui proiect. A fost un exemplu de colaborare eficientă interinstituţională şi un exemplu care ilustrează ideea că o viziune corect asumată, susţinută cu responsabilitate pe fiecare palier, nu poate decât să ne ducă spre succes".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport