Candu dezamăgit de reacţiile legate de accidentul lui Dodon. Veaceslav Negruţă: Ce semeni, aceea culegi

Reacţiile oamenilor sunt direct proporţionale cu lacrimile profesorilor pe care i-aţi trimis în surghiun şi cu crimele comise, consideră jurnalistul Vasile Năstase, sugerându-le autorităţilor să se gândească la ce a provocat atâta ură printre cetăţeni.
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, membru PD
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, membru PD (Captură foto / privesc.eu)

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, s-a arătat dezamăgit de reacţiile internauţilor privind accidentul rutier de duminică, 9 septembrie în care a fost implicat şeful statului Igor Dodon împreună cu mai mulţi membri de familie, care se aflau în coloana oficială a preşedintelui.

„Am discutat cu dl preşedinte Dodon ca să mă asigur că este bine după accidentul auto în care a fost implicat. Dincolo de competiţia politică, indiferent de simpatii şi antipatii, trebuie să rămânem oameni. Comentariile care au invadat spaţiul public m-au dezamăgit. Trecem printr-o criză de moralitate când lupta pentru putere este pusă mai sus decât compasiunea şi omenia”, a scris şeful legislativului pa pagina sa de socializare.

În context, spicherul Parlamentului a ţinut să facă referire la istorie şi la faptul că societăţile se dezvoltă, trecând prin „salturi calitative numai împinse de emoţii pozitive şi încredere”. Deşi vorbeşte despre încredere, Candu uită că Partidul Democrat, fracţiune din care face parte, se află într-o mare criză de încredere în societatea moldovenească.

„Dezvoltarea statului nostru şi a noastră ca societate este posibilă numai prin toleranţă, respect reciproc şi grijă. Indiferent că acesta este Preşedintele Republicii Moldova, cei 7 cetăţeni turci şi familiile lor sau alţi oameni, compasiune, înţelegere şi respect trebuie să fie pentru toţi”, a adăugat Andrian Candu.

„Autorităţi mirate. Candu despre accidentul lui Dodon: „Comentariile care au invadat spaţiul public m-au dezamăgit”. Când semeni ură şi dezbinare - rodul vine înzecit: ce semeni - aceea şi culegi”, a scris pe contul său de Facebook, expertul Transparency Internaţional Moldova, Veaceslav Negruţă.

„Candu, lasă vrăjeala! Dodon e veşnic viu, ca şi idolul său Ilici. Iar reacţiile oamenilor sunt direct proporţionale cu lacrimile profesorilor pe care i-aţi trimis în surghiun! Mai bine ai trece în revistă crimele pe care le-a comis banda lui nan-to (naşul tău n.r.) şi a provocat această dorinţă nestăvilită de a scăpa de voi măcar şi cu ajutorul lui Dumnezeu! Încă o dată - să fiţi blestemaţi călăilor!”, se arată în mesajul jurnalistului Vasile Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe