Câţi lideri PSD au votat contra lui Dragnea? Codrin Ştefănescu şi Gabriela Firea se bat pe cifre

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

Dacă după ce a ieşit de la şedinţa CEx unde nu a reuşit să obţină demisia lui Dragnea, Gabriela Firea a declarat că 10 colegi au votat pentru ca Dragnea să facă un pas în lateral, 39 pentru menţinerea lui la şefia PSD şi unul s-a abţinut. La rândul său, Codrin Ştefănescu, unul dintre susţinătorii declaraţi ai lui Liviu Dragnea a venit cu alte Cifre.

"Au fost prezenţi 64 de membri CEx din 65, au votat 8 împotriva lui Dragnea şi 55 pentru", a precizat Codrin Ştefănescu.

"Probabil că aşa a numărat dna Firea, noi avem un proces verbal pe aceste cifre, sunt toţi colegii care au participat la şedinţă, nu se joacă nimeni, e un proces verbal", a declarat social-democratul.

Chestionat de presă cum se face că cifrele lui nu se "pupă" cu cele ale Gabrielei Firea, Ştefănescu a precizat că numărătoarea votului a fost făcută de secretariatul tehnic şi e confirmată de procesul verbal.

Pe de altă parte, Ştefănescu a mai precizat, într-o exprimare presărată de greşeli, că la CEx s-a cerut excluderea Gabrielei Firea.

"Primarul sectorului 5 a propus (..) excluderea Gabrielei Firea din PSD pentru declaraţiile care a făcut (sic!) în mod consecutiv în ultimele zile şi care au afectat imens imaginea partidului, lucru pe care l-am discutat şi noi în interior", a declarat Ştefănescu.

Întrebat de ce el personal a fost prezent recent, pe scena teatrului din Giurgiu alături de opozanţii dlui Dragnea, Ştefănescu a răspuns că a fost acolo la invitaţia lui Niculae Bădălău şi că a fost la mai multe şedinţe de alegeri de-a lungul anilor. „(...) Era un moment în care am încercat cu toţii să găsim nişte soluţii, am încercat şi acolo să dăm un mesaj de pace între noi colegii, mai ales că cu ochii pe noi eram foarte mulţi.”

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne