Cazul pedofilului din lift. Cum facem ca în rândurile MAI să nu mai apară monştri?

Povestea pedofilului din lift demonstrează cât de putred e sistemul şi că în el sălăşuiesc personaje din poveştile de groază, arată un fost poliţist, care propune şi o soluţie pentru ca MAI să nu coboare şi mai jos ci să se cureţe de uscături.
Protestul Politistilor impotriva MAI
Protestul Politistilor impotriva MAI (Florin Chirila/Epoch Times)

Odată cu episodul pedofilului din lift, care s-a dovedit a fi poliţist, MAI s-a mai ales cu o pată, una greu de şters. Cine este vinovatul? Ei bine, mai marii poliţiei, care, ca să-şi protejeze funcţiile, au acceptat ca psihologii cu studii la fără frecvenţă, transformaţi în "slugi", să fie încadraţi ca poliţişti, remarcă poliţistul pensionar Claudiu Ionescu, într-o postarea preluată şi asumată de Sindicatul Poliţiştilor "Diamantul".

Care ar fi soluţia? Ei bine, externalizarea testărilor psihologice, care să fie făcute de specialişti din rândul civililor, consideră fostul poliţist.

Redăm integral postarea.

"Psihologii şi slugile...

Aflăm cu stupoare că pe lângă slugi, hoţi, plagiatori, corupţi, prostituate, MAI, de azi mai are o pată. Una de care cu greu se va debarasa, cea de pedofil. E greu de şters o asemenea murdărie, să o cureţi cu fapte bune, cu salvări de vieţi sau soluţionări de dosare. Cum e normal, acum se discută doar despre acest eveniment ruşinos şi se uită că cei de la Serviciul Omoruri, o echipă de elită şi se pare ultima rămasă, l-a prins pe acest personaj şi l-a determinat să–şi recunoască fapta.

Aflăm că personajul era şoferul unui grangur din Poliţie, că a fost jandarm şi nu ştim cum a fost transferat şi ce fapte de arme a făcut. Sunt mii ca el, care au şi ei o slujbă şi o legitimaţie de poliţist şi care ne demonstrează cât de putred e sistemul şi că în el sălăşuiesc personaje din poveştile de groază.

Unde să căutam vinovaţii? Sunt lângă voi, ridicaţi doar ochii şi o să-i vedeţi pe şefii voştri, care la rândul lor au alţi şefi şi care, că să-şi protejeze funcţiile, au acceptat că psihologii aşa - zişi de unitate să fie înregimentaţi ca şi poliţişti. Aceste personaje care şi-au ratat vocaţia de psihologi, şi-au făcut specializarea la fără frecvenţă, găsind un job bun de unde să iasă la pensie de funcţii de specialişti, cu o pensie indecentă. Aceste slugi care ascultă doar de inspectorul şef şi care, la ordinul acestuia, în cazul în care eşti mai revoluţionar şi vrei să se afle adevărul, se năpustesc asupra ta cu toată ura şi furia. Să nu uităm de colegul de la Moineşti...

Soluţia e evidentă şi doar orbii n-o văd. Sau cei care încearcă să păstreze acest sistem infect, pentru că au tot interesul să rămână aşa. Asta după ce s-a tăiat sporul de permanenţă la domiciliu pentru poliţiştii operativi şi s-a dat un spor suplimentar de suprasolicitare neuropsihică de 5% pe care îl vor lua şi şefii, deşi ei nu soluţionează dosare penale şi nu sunt operativi. E nevoie rapid de externalizarea testărilor psihologice, acestea să fie făcute de specialişti din rândul civililor, iar Direcţia Psihologică să fie desfiinţată. S-a compromis total, dacă ne aducem aminte şi de numărul exagerat de mare de sinucideri din rândul poliţiştilor, din ultimii ani.

Şi ca să nu se spună că spun poveşti. În anul 2013, când am ieşit în stradă să apăr un coleg (ştiţi voi care) şi am postat nişte mesaje pe Facebook, sistemul, cu garda lui de trepăduşi, s-a pus în mişcare şi a încercat să mă anihileze. În baza unei dispoziţii ilegale, am fost adus din concediul de odihnă, pentru ca, chipurile situaţia operativă impunea şi timp de 3 zile am fost anchetat şi testat psihologic, pt a se demonstra că sunt nebun. Asta era tactică comunistă, preluată de noii activişti şi predată de la şef la şef, cine nu e cu noi, va fi identificat ca duşman.

Halucinant e că psihologul unităţii, venit să mă testeze psihologic, avea 2 tentative de suicid la activ şi încerca să mă determine să spun dacă am tăiat găini când eram mic şi dacă îmi place să văd sânge, uitând că eu activam că judiciarist şi că sângele îmi apărea pe toţi pereţii, în activitatea desfăşurată. Cele 4 ore de testare psihologică, întâmplător înregistrate de un om de bine şi predate şefului Poliţiei Române, în calitate de avertizor public, vor rămâne în analele psihologiei moderne, iar Freud, extaziat, trezit din morţi, şi-ar cere încadrarea în sistem, dar nu ca psiholog, ci ca femeie de serviciu. Pentru curioşi, e disponibilă...

Bineînţeles că prin acest abuz, muşamalizat la cel mai înalt nivel, au reuşit să facă ceva, pe lângă faptul că mi-au retras avizul de acces la informaţii clasificate, m-au convins că sunt în locul nepotrivit şi că mă lupt cu morile de vânt.

Încrederea în poliţie a ajuns la cota de avarie. Şi cum am mai spus, încă mai avem unde coborî,...infernul e atât de aproape, iar drumul către el e pavat cu intenţii bune. Staţi liniştiţi...", scrie Claudiu Ionescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne