Chiţoiu, mutat la reanimare. Fostul ministru urma să fie externat şi audiat de procurori

Daniel Chiţoiu
Daniel Chiţoiu (Epoch Times România)

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost mutat la secţia de Reanimare a Spitalului ”Floreasca”. Informaţia a fost confirmată pentru G4Media, chiar în ziua în care, potrivit presei, urma să fie externat, de purtătorul de cuvânt al instituţiei, medicul Bogdan Opriţa, care a refuzat să mai facă alte comentarii.

Reamintim că Daniel Chiţoiu urma să fi externat astăzi, la şase zile de la accidentul rutier soldat cu doi morţi, urmând să fie audiat.

Anterior, procurorul care anchetează accidentul în care a fost implicat Chiţoiu a solicitat Spitalului Floreasca să i se furnizeze documentele privind diagnosticul şi starea de sănătate a lui Chiţoiu, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Cererea a fost formulată în condiţiile în care imediat după accidentul soldat cu moartea a două persoane, secretarul general al ALDE a fost fotografiat mergând pe propriile picioare pentru ca apoi să fie dus pe targă la spital.

Spitalul Floreasca a trimis deja documentele cerute de anchetatori, din acetea reieşind că Daniel Chiţoiu are coaste rupte şi fractură de stern, au precizat sursele citate.

Referitor la accident, două persoane şi-au pierdut viaţa după ce maşina Audi condusă de Daniel Chiţoiu a intrat în maşina lor. Un martor, şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu, a relatat că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că fostul ministru vorbea la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne