Cioloş, cu tunul pe Dragnea: Ori şi-a făcut greşit calculele ori a tras pe sfoară românii care l-au crezut

Era evident că măsurile din programul de guvernare PSD nu pot fi susţinute de bugetul de stat, astfel că s-a ajuns inevitabil la promovarea unor noi taxe şi impozite, a atras atenţia fostul premier Dacian Cioloş.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea fie şi-a făcut greşit calculele, fie i-a tras pe sfoară pe românii care l-au crezut, a remarcat miercuri, pe pagina sa de Facebook, fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş, făcând referire la decizia Guvernului Tudose de a creşte accizele la carburanţi.

"Românii au aflat cu surprindere că Guvernul PSD-ALDE a pregătit creşterea accizelor la carburanţi. Anul trecut am atras atenţia că măsurile din programul de guvernare PSD nu pot fi susţinute de buget şi că, mai devreme sau mai târziu, consecinţa firească va fi creşterea sau introducerea de noi taxe şi impozite.

Din păcate, populismul a câştigat lupta cu raţiunea şi calculele reci. Însă domnul Dragnea ori şi-a făcut greşit calculele ori a tras pe sfoară românii care l-au crezut. Şi într-un caz şi în celălalt vorbim despre iresponsabilitate politică pe spatele celor mulţi", a scris fostul premier Dacian Cioloş, care a postat un clip video pe această temă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne