Colecţia de damă Emporio Armani primăvară-vară 2024, culorile unei brize de vară [video]

Uşoară şi transparentă, o colecţie în care Giorgio Armani reuneşte ideea sa de vară, plină de optimist şi de culori. Ca o adiere.
Emporio Armani, colecţia primăvară-vară 2024
Emporio Armani, colecţia primăvară-vară 2024 (Armani.com)

O briză uşoară de jachete vaporoase şi bluze bustier, eşarfe înnodate peste sâni, genţi încăpătoare transformate în poşete: iată colecţia Emporio Armani de primăvară-vară 2024, care ne reaminteşte că simplitatea verii se rezumă la alternanţa practică a unor piese uşoare, dar extrem de rafinate.

Paleta de culori variază de la bej auriu cald, compensat de profunzimea negrului, la tonuri de argint, cretă şi gri mineral. Note profunde de lapislazuli şi struguri, stropi de galben-verde chartreuse şi note florale intense de trandafir.

Colecţia de damă Emporio Armani primăvară-vară 2024 este alcătuită din haine care vorbesc despre sentimente.

"Vara ca o stare de spirit: uşurinţa gândului şi dorinţa de a te îmbrăca în haine cu nuanţe din altă lume, ca şi cum le-ai fi luat într-o călătorie, surprinse din aer, ca urmele unei adieri blânde şi omniprezente", spune Giorgio Armani despre colecţia sa Emporio, din ce în ce mai potrivită pentru a descrie soluţiile necesare pentru viaţa de zi cu zi.

(Armani.com)

Pantaloni strălucitori, jachete şi bluze transparente, rochii tunică, fuste lungi strânse în talie de curele înalte şi colorate, pantofi fără tocuri, genţi de mari dimensiuni şi altele suficient de mici pentru a cuprinde cele necesare se succed pe podium.

(Armani.com)

Briza de vară 2024 însufleţeşte rochiile lungi şi fustele din şifon cu mai multe straturi, bluzele fără bretele împânzite cu cristale minuscule, rochiile lungi croite în jupoane. Şi chiar şi colierele compuse din rondele nesfârşite de cristale colorate.

(Armani.com)

"O colecţie radiantă şi lejeră, realizată din cele mai uşoare materiale discret luminate de nuanţe metalice şi irizante, sau ţesute şi brodate, dar totuşi nepalpabile ca un văl", se citeşte în nota emisă de maison, care subliniază modul în care moda Emporio Armani se schimbă şi se adaptează tot mai mult vremurilor pe care le trăim.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură