Companie aeriană oferă 50.000 de bilete gratuite turiştilor care doresc să viziteze Japonia în vara anului 2020

Japonia
Japonia (Walkerssk, Pixabay.com)

Compania aeriană Japan Airlines a lansat un concurs senzaţional pentru a invita turiştii din întreaga lume să viziteze diferite oraşe ale Japoniei în vara anului 2020, în perioada iulie - septembrie. Înregistrarea va avea loc din luna februarie.

Într-o declaraţie, compania aeriană a informat că iniţiativa are obiectivul de a arăta lumii locurile necunoscute ale ţării, cu ocazia Jocurilor Olimpice 2020, care vor avea loc la Tokyo.

În acest fel, oraşele care vor putea fi vizitate sunt cele care nu sunt populare în ţară, dar care au o valoare culturală şi turistică importantă.

Cei care câştigă un bilet pot invita până la trei prieteni să îi însoţească în această călătorie, care va dura o săptămână în localitatea care i-a fost desemnată.

În acest sens, Japan Airlines a anunţat că persoanele care participă pot alege să viziteze unul din patru oraşe desemnate. Însă compania va indica câştigătorilor destinaţia finală cu doar trei zile înaintea începerii călătoriei.

Principalele cerinţe pentru cei care doresc să participe la această iniţiativă este de a se înscrie în programul companiei aeriene şi să aibă un paşaport din oricare altă ţară din lume, în afară de Japonia.

Cererile pot fi făcute în grupuri de până la patru persoane. Se pot alege oraşele pe care doresc să le viziteze şi chiar ora de sosire şi plecare. Odată cu aceasta, Japan Airlines va indica care sunt cele mai recunoscute locuri din fiecare oraş şi va recomanda tururi cu obiectivele de vizitat în zilele de şedere.

Călătoriile vor începe din iulie 2020 şi se vor încheia în septembrie 2020. Trebuie menţionat că cererile pot fi depuse din februarie, când platforma de aplicaţii va fi disponibilă.