"Coposu se răsuceşte în mormânt!". Liderul PNŢCD spulberat după ce anunţă că partidul va participa la mitingul PSD

Aurelian Pavelescu a reuşit să inflameze cetăţenii anunţând că PNŢCD, partid istoric, merge la protestul PSD. Cum oamenii i-au dat replici dure, Pavelescu a acuzat un atac al statului paralel şi i-a făcut nazişti pe cei ce i-au atras atenţia că face de râs memoria lui Coposu, Raţiu, Maniu.
Aurelian Pavelescu
Aurelian Pavelescu (Epoch Times România)

"Coposu se răsuceşte în mormânt!", "PNŢCD a ajuns un partid de buzunar al PSD-ului", "RUŞINE băiatule!" sunt doar câteva dintre mesajele postate de români pe pagina de Facebook a liderului PNŢCD, Aurelian Pavelescu, după ce acesta a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va susţine mitingul PSD de sâmbătă, ba chiar va merge la el. Copleşit de ploaia de critici a celor ce i-au bătut obrazul, Pavelescu a acuzat un atac al "postacilor #rezist" ordonat de "statul Paralel." Mai mult, Pavelescu îi face "nazişti" pe cei ce l-au criticat.

PNŢCD susţine mitingul împotriva abuzurilor! Voi conduce mâine o delegaţie a PNŢCD la mitingul împotriva abuzurilor. Aceasta nu este o simplă alegere politică, ci o obligaţie.

PNŢCD nu poate accepta vreodată statul poliţienesc, folosirea cătuşelor pentru eliminarea adversarilor politici şi a oamenilor incomozi, controlul puterii de stat prin mijloace ilegitime. Primul principiu constitutiv al partidului, enunţat de Iuliu Maniu este "Democraţia desăvârşită", ceea ce nu se poate ignora. Altfel, PNŢCD ar însemna să-şi nege propria sa menire.

PNŢCD nu poate alege nici calea "tăcerii", pentru că în întreaga lui existenţă partidul a ales calea luptei, refuzând să consimtă la nedreptăţi prefăcându-se că nu există ("Cine tace, consimte").

Sunt dezamăgit că PNL, celălalt partid istoric, a ales să fie apărătorul statului paralel, abuziv, de sorginte stalinistă, din simple raţiuni electorale, sperând că aceste mecanisme ale cătuşelor şi şantajului îi va propulsa spre câştigarea alegerilor din anii viitori: aceste mecanisme nu reprezintă voinţa poporului! O asemenea complicitate nu poate fi scuzată. De dragul unei tradiţii istorice - deşi cele două partide istorice au fost mereu într-o rivalitate acerbă, dar legate după 1990 de un aparent crez comun în valorile democratice -, PNŢCD nu poate cauţiona eroarea istorică în care PNL a fost aruncat, pentru că "Noi nu negociem principii!" (Corneliu Coposu): libertăţile cetăţeneşti, democraţia, spiritul dreptăţii sunt principiile şi de valorile noastre. (...),

Chem la acest miting pe toţi aceia care cred în principiile şi valorile PNŢCD!" a scris pe Facebook Aurelian Pavelescu.

Aşa cum era de aşteptat, postarea lui a stârnit indignare printre cei ce păstrează vie memoria seniorului Corneliu Coposu şi a lui Ion Raţiu precum, valorile şi principiile în care aceştia au crezut şi zilele acelea ale mineriadei când minerii chemaţi de Iliescu "găseau" "valută şi droguri" la "peneţeu."

Redăm câteva dintre reacţiile românilor:

"PNŢCD a ajuns un partid de buzunar al PSD-ului. Cred că, Copos se răscoleşte în mormânt". scrie Gigi

"Pavelescule vrei firmituri de la PSD?" întreabă Marius.

"Aurelian Pavelescu, faci de ras partidul, doctrina ţărănistă, de care nu cred să ai habar, şi memoria marelui Coposu!", transmite Liviu.

"Scuze, nu ştiam că mai existaţi. Iar Iuliu Maniu ar regurgita dacă ar vedea ce poziţie ia partidul şi credinţa pentru care a suferit.
În orice caz, succes la alegeri, văd că tot luaţi procente bune de vreo 20 de ani încoace!", îl ironizează Mihai pe Pavelescu.

"Dacă principiile PNŢCD înseamnă oligofreniile pavelesciene, cu siguranţă că marele Coposu şi-ar fi dorit să nu fi făcut niciodată parte din această şleahtă. Tov Pavelescu este la fel de ţărănist precum este de cinstit. Este normal să susţină punerea pumnului în gură braţului legii", acuză Dragoş

"Pavelescule...crezi că Ciorbea renunţă la post, să-l ocupi tu? RUŞINE băiatule! Ai reuşit să îngropi şi puţina vizibilitate pe care o mai avea PNŢCD. Dumnezeu să te ierte...eu niciodată...BASTARDULE!", se indignează Doru.

"Aurelian Pavelescu Stat paralel? Nu mai, voi sunteţi paraleli cu nevoile noastre. O să ajungi la găleata de gunoi a istoriei!" scrie Ionuţ.

"Babaiatule, ej nebun? Sau securist să ţină sub control partidul? O mizerie de om eşti sigur!", îl gratulează Traian pe liderul PNŢCD.

"Toţi cei patru membri vor merge? Nu rămâne nimeni la sediu, la telefon?", îl ironizează Mircea pe Pavelescu.

"Mă întreb oare ce foame te macină de ai ajuns atât de ieftin!????", scrie, la rândul său Ştefan.

Nemulţumit de critici, Pavelescu a revenit cu o nouă postare, postare ce ar trebui să intre în atenţia CNCD, consideră o persoană ce a comentat ulterior.

"La un ordin, în câteva minute, au intrat mai multe zeci de postaci, cu vulgarităţile, înjurăturile, ameninţările de la #Rezist. Câteva sute de mesaje, cu aceleaşi cuvinte, sloganuri. Evident, o acţiune coordonată de statul paralel. de INTIMIDARE!

Împotriva acestor grupuri de nazişti vă chem să luptăm împreună. Tocmai au făcut chiar pe pagina mea o acţiune de forţă, de linşaj, discreditare. Nu vom lăsa ţara pe mâna acestor nazişti!

Ştim cine va plăteşte, ştim ce interese apăraţi, ştim că sunteţi împotriva României şi poporului român!", scrie Pavelescu, indignându-i pe oameni.

"Sunteţi o ruşine!
Nu-l meritaţi pe Coposu. El n-ar fi permis vreodată aşa ceva.
Pentru "nazişti" există instanţă", îi raspunde Angi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne