Cursa pentru Cotroceni. Lăzăroiu: Nu mai e un secret că el e speranţa PSD să câştige, după 20 de ani, funcţia supremă în stat

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu s-a "mai luminat puţin", după o postare a fostului ministru USR Cristian Ghinea, cum e cu scandalul legat de construcţia spitalelor şi banii "de consultanţă", pornit, "desigur", de PSD.

"Întâi a ieşit la atac Rafila, pe urmă Ciolacu. Ghinea ne dă o informaţie preţioasă. Rafila a scris Comisiei Europene că nu vrea în subordinea Ministerului Sănătăţii agenţia aceea care ar urma să se ocupe de construcţia spitalelor. Ar vrea agenţia trecută sub Secretariatul General al Guvernului. Mă rog, n-am habar dacă se poate face modificarea. Dar de ce n-ar vrea? Alţii s-ar bate pentru asta. Că sunt bani europeni şi nu pot fi furaţi? E Rafila leneş? Nuuu. Nu e leneş şi nu e nici hoţ. E doar foarte, foarte ambiţios", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial susţine că nu mai este un secret pentru nimeni că Rafila e speranţa PSD să câştige, după 20 de ani, funcţia supremă în stat.

"Băiat educat, figură excentrică în partid, cu un pic de şansă în turul doi (contracandidat de la AUR), chiar are şanse să producă miracolul. Nu stă rău nici în sondaje (astăzi). Singura vulnerabilitate e, aţi ghicit, chiar construcţia spitalelor. PSD s-a mai fript o dată cu spitalele regionale în mandatul trecut. Au rămas cu o traumă şi fug de ele ca dracul de tămâie. Ei ştiu că sunt şanse mici să se întâmple până în 2024, iar decontul ar veni tocmai în curtea lui Rafila, găina cu ouă de aur, pe care Ciolacu şi întregul partid încearcă să o protejeze", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

Aşadar, în opinia politologului, este vorba doar de calcule electorale.

"Eşecul construcţiei spitalelor? Să fie la liberali, normal, ca şi factura la energie, inflaţia, pensiile mici, morţii din pandemie, războiul lui Putin, ciuma lui Caragea şi tot ce mai pot duce nevolnicii din Modrogan", a conchis Sebastian Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne