Dăncilă, despre alegeri: Ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă (Epoch Times România)

Întrebată, miercuri, la Fălticeni, Suceava, cum vede următoarele alegeri prezidenţiale, premierul Dăncilă a susţinut că PSD nu va avea „aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate” şi a ţinut să declare că a înţeles mesajul dat de români la alegerile europarlamentare.

Dăncilă a mai adăugat că din punctul ei de vedere vor fi alegeri la care „vor scoate” (opoziţia - n.r.) în rândul opiniei publice foarte multe dezinformări, relatează Mediafax.

„Vor fi foarte multe jigniri din partea opoziţiei, cu foarte multe minciuni pe care deja le-am văzut. Ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul. Ei vor continua să jignească, noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români, cred că oamenii vor aprecia fiecare pas făcut de fiecare partid în parte. Eu văd viitoarele alegeri prezidenţiale ca alegeri foarte importante şi prin prisma următoarelor două rânduri de alegeri: locale şi parlamentare. Noi, PSD, tratăm cu foarte mare seriozitate aceste alegeri. Am înţeles mesajul dat la alegerile europarlamentare. (...) În alegerile prezidenţiale nu vom avea aroganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate”, a afirmat Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne