Deputat PSD, despre protestatarii #rezist: "De ce mai stau ca proştii acolo? De ce nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă?

Cătălin Rădulescu susţine că protestatarii din Victoriei sunt neinformaţi, manipulaţi, n-au ieşit de fapt în stradă pentru OUG 13 ci aduşi, şi că ar trebui alungaţi cu tunurile de apă, căci Piaţa Victoriei nu poate fi transformată în Maidan.
Deputatul Cătălin Rădulescu
Deputatul Cătălin Rădulescu (Facebook.com/Cătălin Rădulescu)

Politician cu state vechi în înjurat cetăţeni, jignit jurnalişti, ameninţat poliţişti, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a susţinut, în cadrul unui interviu acordat Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri de apă:

"Pentru ce se mai duc oameni în Piaţa Victoriei acum? Şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, că nu putem transforma locul în maidan?", a ridicat Rădulescu întrebarea.

"Nu poţi să tranformi în fiecare zi un loc într-un maidan. (...) De ce mai stau ca proştii, acolo? N-au de lucru, n-au copii? (...) În primul rând oamenii nu au ieşit pentru nicio ordonanţă, au fost scoşi în stradă, au fost manipulaţi groaznic. (...) Întâmplător într-una dintre seri am fost cu doi colegi acolo (...) Mulţi habar nu aveau de ordonanţă, nici nu o citiseră, mulţi sunt de profesie, ies în stradă (...) au fost oameni care au fost aduşi, au declarat, dă-i în ... mă-sii!", a declarat Rădulescu, adăugând că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou.

Adevărul reaminteşte că Rădulescu, om cu o condamnare definitivă în CV şi cu multe de scandaluri bifate în viaţa publică era, la Revoluţie, student la Medicină, în Timişoara. A ajuns "revoluţionar" după ce a pus mâna pe armă şi tras şi el ... aşa... la întâmplare.

"Cum să nu trag? Trăgeam şi eu, aşa, la întâmplare...”. Drept răsplată pentru actele sale de "eroism", Rădulescu s-a ales cu o indemnizaţie de revoluţionar şi cu un loc de deputat în primul Parlament de după Revoluţie.

După ruperea FSN, Rădulescu n-a mai prins Parlamentul până în 2012, când a fost propulsat la Casa Poporului de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc (trimis în judecată pentru corupţie).

În ultimele luni, celebrul deputat Rădulescu s-a făcut remarcat de două ori, mai arată sursa citată, prima dată când a părăsit plenul reunit al Parlamentului la discursul lui Klaus Iohannis declarând că preşedintele ar face bine să se ducă în ţara lui, Germania, iar a doua oară când a organizat la Piteşti un mare miting PSD, în care "a tunat şi a fulgerat la adresa DNA". Mitingul a fost autorizat şi n-a ieşit nimeni cu tunurile de apă la protestatari...

Reamintim că de 42 de zile consecutiv, de la adoptarea OUG 13, cetăţenii vin zilnic în Piaţa Victoriei unde cer demisia celor responsabili de mutilarea Codurilor Penale în favoarea corupţilor. Nu în ultimul rând, unul dintre motivele care îi fac pe protestatari să revină mereu şi mereu la Guvern este sfidarea politicienilor, declaraţiile acestora îndârjindu-i să nu renunţe.

"Cu aşa oameni nu ne putem aştepta decât la dezastru în ţara asta! Aşa oameni au pus mâna pe putere şi deja îşi desfăşoară mârşăviile şi toate planurile diabolice, nu există reper moral, nu există bine şi rău, există doar interes. Şi cu aşa oameni, mi-e groază să mă gândesc la viitor.

Aici e momentul în care populaţia trebuie să vină şi să se manifeste, să-şi spună punctul de vedere, mizez că reperul moral există încă în fibra românilor, în zestrea de cultură românească, mizez că încă mai există conceputul de bine şi rău, de dreptate şi infracţiune. Pe lângă faptul că au furat de au stins, au devalizat ţara atâţia ani acum vor să apară în faţa noastră ca nişte sfinţi, aşa ceva nu e de acceptat, cine acceptă aşa ceva, e complice.

Niciun pic de bun simţ, niciun pic de jenă, e clar că ei sunt gata cu tăvălugul lor să facă praf ţara şi dacă nu ne opunem serios, dacă nu e opunem prin protest masiv, ăştia sunt în stare să facă absolut orice, pentru că sunt semi-zei deasupra oricărei legi", declara recent un protestatar, referindu-se la momentul respectiv la o serie de declaraţii ale lui Şerban Nicolae.