Diaconescu: Dacă la Cotroceni ajunge un preşedinte rău intenţionat sau nepregătit, România va avea de pierdut

Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu (Epoch Times România)

Prezidenţiabilul PMP Cristian Diaconescu a declarat sâmbătă la Tuşnad Băi că un "preşedinte nepregătit" sau un "preşedinte rău intenţionat" ajuns "accidental" pe scaunul de la Palatul Cotroceni ar crea mari probleme ţării, relatează Agerpres.

"Atâta vreme cât aceşti candidaţi nu sunt suficient de bine pregătiţi sau sunt rău intenţionaţi, România va avea de pierdut (...) Dacă în mod excepţional nu voi intra în turul al doilea şi nu voi câştiga alegerile voi continua lupta împotriva lor", a precizat Cristian Diaconescu, subliniind că va miza în acest scop atât pe sprijin intern, cât şi extern.

Vorbind despre unificarea forţelor de dreapta, Cristian Diaconescu a susţinut că "ideea de unitate este logică", dar că în opinia lui acest proces trebuie să se constituie pe un "proiect de ţară" şi nu doar pe dorinţa de unitate a politicienilor din acest spectru politic.

Cu o zi în urmă, prezidenţiabilul PMP se plângea de faptul că deşi în zona dreptei este o inflaţie de candidaţii, se remarcă un „foarte mare deficit” de mesaje.

„Ceea ce mi se pare îngrijorător este că, în relaţie cu inflaţia de candidaţi, avem un foarte mare deficit de mesaje. După părerea mea, nu atât numărul de candidaţi este important, cât coerenţa şi ceea ce reuşeşte să explice respectivul candidat în relaţia cu publicul şi, din acest punct de vedere, deocamdată avem un foarte extins dialog despre ei şi mai puţin dialog despre noi”, a afirmat Diaconescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne