Director din Ministerul Sănătăţii, reţinut pentru luare de mită

(photos.com)

Ela Mihaela Udrea, director al Direcţiei Politica Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătăţii, a fost reţinută vineri, de procurorii DNA, sub acuzaţia de luare de mită, reiese dintr-un comunicat al agenţiei anticorupţie.

Din cele şase infracţiuni de luare de mită de care este acuzată Ela Mihaela Udrea, două sunt în formă continuată. Inculpata urmează să fie prezentată în cursul zilei de joi în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

"În perioada 16.04 – 27.08.2015, inculpata Udrea Mihaela Ela a primit în biroul său din cadrul Ministerului Sănătăţii, de la un număr de şase persoane, sume de bani şi produse cosmetice, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu, legate de avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

În acelaşi context, la data de 27 august 2015, procurorii anticorupţie au procedat la constatarea infracţiunii flagrante, asupra inculpatei fiind găsită suma de 2.000 lei. Cu ocazia percheziţiei, în biroul inculpatei au fost găsite mai multe plicuri ce conţineau suma de aproximativ 4.000 lei şi mai multe produse cosmetice", se arată în comunicatul DNA.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne