Doctor chinez: COVID-19 este încă răspândită în China, iar medicii sunt strict monitorizaţi de autorităţi

Pacienţii aşteaptă să fie consultaţi de medici la o clinică de febră a Spitalului Popular Dongguan din Dongguan, provincia Guangdong, China, la 20 decembrie 2022.
Pacienţii aşteaptă să fie consultaţi de medici la o clinică de febră a Spitalului Popular Dongguan din Dongguan, provincia Guangdong, China, la 20 decembrie 2022. (VCG/VCG via Getty Images)

Un medic-şef din China a dezvăluit recent că pandemia COVID-19 nu a dispărut niciodată cu adevărat din China şi că autorităţile comuniste au controlat riguros medicii şi au distrus toate datele referitoare la pandemie.

La 4 aprilie, Dr. Liu (numele complet nu a fost dezvăluit din motive de siguranţă), un medic şef din China, a declarat pentru ediţia în limba chineză a publicaţiei The Epoch Times, că virulenţa COVID-19 "nu s-a diminuat" şi este chiar "mai intensă decât înainte". El a spus că autorităţile comuniste au distrus toate datele legate de pandemie, au interzis testele şi au refuzat să recunoască existenţa COVID-19. Acestea au ameninţat chiar cu internarea forţată în spitale psihiatrice pe oricine nu se supunea.

Persoanele vaccinate prezintă simptome asemănătoare cu COVID-ul de lungă durată cu proteine Spike detectabile [Studiu preprint]

Pandemia continuă să facă ravagii

De la izbucnirea focarului de COVID-19 la Wuhan, la sfârşitul anului 2019, Partidul Comunist Chinez, aflat la putere, a ascuns date despre adevărata amploare a pandemiei. În prezent, există o absenţă totală de rapoarte privind pandemia în China. Cu toate acestea, scurgerile continue de informaţii din partea publicului indică faptul că pandemia este departe de a se fi încheiat şi reprezintă încă o ameninţare semnificativă.

"La spitalul meu, s-a înregistrat o creştere fără precedent a numărului de internări. Mulţi pacienţi sosesc fără să existe paturi disponibile şi sunt trataţi iniţial cu medicamente. Admiterea are loc doar atunci când un pat devine disponibil. Acest nivel de activitate este fără precedent. Unii medici se confruntă chiar cu dureri de spate din cauza epuizării. Este cu adevărat copleşitor", a declarat Dr. Liu.

CDC face publice rapoarte ascunse privind leziunile provocate de vaccinurile anti-COVID

"Toţi sunt pacienţi COVID-19. Majoritatea cazurilor implică atât COVID-19, cât şi efectele sale remanente care apar concomitent. Aceasta include adulţi şi copii care prezintă simptome precum dureri în piept, probleme gastrointestinale, diabet, zona zoster, precum şi simptome care indică o infecţie recentă, cum ar fi tusea, durerile în piept şi durerile în gât", a explicat Dr. Liu.

"Mulţi pacienţi din sala de aşteptare se plâng de un disconfort stomacal, dar la examinare, este de fapt o durere toracică. Acest lucru indică insuficienţă cardiacă pe partea dreaptă, miocardita virală ventriculară pe dreapta, care manifestă simptome similare cu durerile de stomac. Este una dintre complicaţiile COVID-19", a detaliat Dr. Liu.

Dr. Liu a descris simptomele pacienţilor care au solicitat asistenţă medicală, spunând: "Există persoane care prezintă confuzie şi leşinuri, care stau în pat şi nu se pot ridica, cad şi îşi fracturează braţele când încearcă să se mişte. Unii suferă de dureri de genunchi, fiind incapabili să stea drepţi, gemând în mod constant pe holuri".

Studiu preliminar japonez cere suspendarea vaccinurilor cu ARNm. Îngrijorări privind contaminarea băncilor de sânge

"În plus, există cazuri de diaree, crampe abdominale şi vărsături. Mulţi pacienţi se confruntă cu vărsături şi diaree severe, ceea ce duce la murdărirea camerelor cu vomă şi excremente. Din păcate, unii decedează în timpul nopţii", a adăugat Dr. Liu.

"De obicei, atunci când cineva decedează noaptea, este transportat în linişte. Atunci când se transportă un cadavru, este nevoie de patru persoane, iar fiecare persoană primeşte o sută de yuani (13,82 USD). Toate sunt transportate în mijlocul nopţii; este prea riscant să se facă acest lucru în timpul zilei, mai ales în timpul pandemiei", a declarat Dr. Liu.

El a menţionat că "simptomele sunt aceleaşi ca atunci când a izbucnit prima dată pandemia, dar acum sunt agravate de afecţiuni subiacente".

"Totul este prea familiar", mai spune el.

În ceea ce priveşte afirmaţia autorităţilor potrivit căreia virusul devine mai puţin virulent, Dr. Liu a spus că "este înşelător" şi "nu poate fi decât din ce în ce mai puternic şi mai insidios".

Mister în Japonia: Numărul de infecţii streptococice cu rată de mortalitate ridicată atinge un nivel record

"Este mai intens decât înainte; aşa simt eu personal", a punctat Liu.

Spitalul la care lucrează doctorul Liu se ocupă în principal de cazuri pediatrice şi ginecologice.

"Din păcate, există şi mai multe decese în rândul copiilor", a spus el.

Câte persoane sunt de fapt infectate? Dr. Liu a spus: "Numărul pacienţilor din spitale este în continuă creştere. De exemplu, în spitalul nostru, nu mi se spune numărul exact de pacienţi. Să spunem că spitalul nostru are în jur de 50 de paturi, dar, bineînţeles, de fapt este mai mult decât atât. Numărul pacienţilor ar fi ajuns de trei sau patru ori mai mare."

COVID-19 poate duce la deteriorare cognitivă persistentă, ceaţă cerebrală şi scoruri IQ mai mici

"Ştiu că unii pacienţi erau perfect sănătoşi ieri, dar după o noapte, camera lor era plină de vomă, iar ei dispăruseră a doua zi dimineaţă", relatează el.

Acesta a arătat că unii pacienţi i-au spus că medicii, crematoriile şi materialele de incinerare, precum hainele de înmormântare şi banii de hârtie, sunt la mare căutare.

"Mi s-a spus că până şi proprietarii de restaurante au trecut la vânzarea de haine de înmormântare; toţi sunt atât de ocupaţi acum", a spus doctorul Liu.

"Muşamalizarea de la Wuhan şi ascensiunea complexului industrial al războiului biologic" - Robert F. Kennedy Jr.

Ameninţarea de a fi internat într-un spital de psihiatrie

"Autorităţile interzic dezvăluirea adevăratei situaţii a epidemiei din China. Acum, controlul este prea strict. În trecut, aş fi putut să transmit înregistrarea video, dar acum este imposibil", a declarat Dr. Liu.

Dr. Liu a spus că nimeni nu are voie să se supună testului PCR, iar toate echipamentele pentru testarea COVID-19 au fost înlăturate.

"Putem face un diagnostic doar pe baza simptomelor clinice", a afirmat el.

Acesta a menţionat că nu era la curent cu situaţia din alte spitale, dar în spitalul său, directorul general adjunct şi directorul general al biroului local de sănătate au prezidat mai multe întâlniri şi au subliniat cerinţele specifice în cadrul acestora.

Şeful Serviciului de sănătate publică din Florida avertizează: Vaccinurile pe bază de ARNm împotriva COVID-19 nu sunt adecvate pentru om

În primul rând, nu se poate face nicio menţiune despre o epidemie; în al doilea rând, toate datele legate de epidemie trebuie să fie şterse; iar în al treilea rând, dacă pacienţii întreabă dacă boala lor face parte din epidemie, răspunsul trebuie să fie: "Este? Există aşa ceva? Din moment ce nu am efectuat niciun test, nu avem cum să ştim dacă afecţiunea dumneavoastră are legătură cu epidemia", potrivit doctorului Liu.

"De asemenea, directorul general ne-a avertizat: 'Nu recunoaşteţi nimic'. Oricine va admite că există o epidemie va fi tras la răspundere. Îţi afectează beneficiile la pensionare şi, dacă este necesar, vei ajunge într-un spital de psihiatrie; aşa stau lucrurile'", a declarat Dr. Liu.

Dr. Liu a spus că i s-a spus că există o mişcare la nivel naţional pentru a elimina toate documentele pe hârtie, fişierele de calculator şi dosarele de vaccinare.

Anterior, mulţi chinezi au declarat pentru The Epoch Times că regimul a eliminat toate datele legate de COVID din sistemul de sănătate.

Top 10 evenimente COVID ale anului: Dezvăluirea faptelor nespuse şi necunoscute publicului

Medicii sunt monitorizaţi cu stricteţe

Dr. Liu, medic consultant şi director a două departamente, a declarat că epidemia este extrem de severă, iar autorităţile monitorizează îndeaproape toţi medicii care intră în contact cu pacienţii cu COVID-19 din spitale.

"Nu sunt permise vizite ocazionale între departamente; medicii consultanţi nu pot intra cu uşurinţă în saloane. Medicii obişnuiţi au sarcina de a gestiona secţiile. Nu putem merge în alte spitale. Suntem ca două capete de linie, un capăt fiind spitalul şi celălalt acasă. Când ajungi acasă, oficialii guvernamentali sunt chiar în faţa casei tale. Stau în maşinile lor şi se uită, iar tu nu poţi pleca; toţi medicii sunt monitorizaţi.

Întotdeauna sunt oameni care te urmăresc, chiar dacă te duci la supermarket. Vor fi doi poliţişti, un lucrător guvernamental, în total trei persoane care te urmăresc."

El a menţionat: "Înainte puteam să conducem, dar acum nu mai putem face nici măcar asta. Nu sunt permise nici bicicletele şi nici bicicletele electrice. Trebuie să mergem pe jos pentru ca ei să ne poată monitoriza. Restricţiile impuse asupra noastră sunt incredibil de stricte şi nu ştiu de ce au devenit atât de severe."

"Şi în fiecare zi, după ce plecăm de la birou, vin în spital să ne inspecteze. Scrutează fiecare document, asigurându-se ca nu există nici măcar o urmă de ceva legat de epidemie. Monitorizează foarte atent, ca şi cum ar fi înnebunit."

Să înţelegem care sunt planurile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru omenire [Video]

Dr. Liu obişnuia să prezideze unele întâlniri, dar acum nu mai are voie să participe. În timpul orelor de lucru, el poate sta doar în biroul său şi în sala de examinare.

"Nu am voie să mă duc în altă parte. Este atât de strict. Poliţia de securitate a statului, funcţionari guvernamentali şi ofiţeri de patrulare, unii în uniformă, alţii nu, se plimbă pe coridoare, efectuând o supraveghere continuă. Este foarte strict", a spus el.

Sunt toate spitalele din China atât de stricte? Dr. Liu a spus: "Toate spitalele ar trebui să fie atât de stricte; este imposibil ca ei să impună aceste reguli într-un singur spital. Este ca şi cum toată lumea, de sus în jos, a luat-o razna."

"Când superiorii vin la întâlniri, în loc să aibă o conversaţie decentă cu tine despre orice problemă, încep imediat să te certe. Deci este anormal, este ca o nebunie. Nici măcar nu ştiu ce se întâmplă", a mai spus Dr. Liu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe