Dragnea loveşte scurt: "Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru"

Războiul dintre preşedintele PSD Liviu Dragnea şi prim-ministrul Mihai Tudose se duce acum la vedere.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Plecat în teritoriu să-şi asigure susţinerea pentru viitorul Comitet Executiv Naţional, preşedintele PSD Liviu Dragnea a atras atenţia vineri, la Bacău, că "speră" ca premierul Mihai Tudose să rămână în funcţie.

"Am citit. Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct", a declarat Liviu Dragnea, întrebat fiind despre propunerea înaintată de deputatul Cătălin Rădulescu privind retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu.

Liderul PSD a mers în Bacău alături de omul cu banii din Guvern, vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale.

Ajuns la Vaslui, Dragnea a discutat din nou cu jurnaliştii, susţinând că scandalul e de fapt mult mai mic decât se vede în presă. În acelaşi timp, şeful PSD a subliniat că, în acest moment, nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

Preşedintele PSD a plecat în turneu în Moldova pentru a-şi asigura susţinerea şefilor de organizaţii teritoriale pentru următoarea bătălie pentru putere care se va tranşa la Comitetul Executiv Naţional de la Iaşi, în cadrul căruia premierul Mihai Tudose se pregăteşte să vină cu propuneri pentru restructurarea Guvernului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne