Dragnea: Tineri cu ochii injectaţi de la USR au pus oameni în vârstă jos şi le-au dat cu picioarele în burtă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Prezent luni în platoul Antenei 3, liderul PSD a lansat atacuri virulente la adresa Opoziţiei, a lui Iohannis şi SRI, în seama cărora a încercat să pună huiduielile de care el şi colegii săi au parte oriunde se duc în ţară.

Mai mult, huiduit puternic la Iaşi de mii de cetăţeni revoltaţi de modul în care PSD conduce ţara, Dragnea i-a comparat la Antena 3 pe contestatarii săi cu Cămăşile negre din Germania nazistă şi a susţinut că a făcut eforturi mari pentru ca simpatizanţii partidului său aduşi cu autocarele la manifestaţie să nu riposteze.

"Nu mi-a fost uşor să le solicit colegilor mei şi simpatizanţilor PSD să nu riposteze. A fost foarte-foarte greu ca la Iaşi niciun membru, niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire dusă foarte intens - majoritatea din autocare au vrut să iasă. Totuşi, când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil.

Eu nu vreau să ducem România acolo unde vrea să o ducă Iohannis şi USR-iştii, şi PNL-iştii şi nu numai. Şi nu numai: şi cei de la Pro România au aceeaşi violenţă de limbaj. Mă uitam la aceste violenţe şi încercam să mă gândesc dacă este vreo diferenţă - şi nu am găsit niciuna - în modul în care se comportau Cămăşile Negre în anii '30 în Germania nazistă: să nu ai o opinie, să îi baţi, să-i sperii", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai susţinut că au existat oameni în vârstă care au fost bătuţi de susţinătorii #rezist şi a blamat USR-ul, încercând să acrediteze ideea că acest partid este autorul sau măcar incitatorul la violenţă.

"Sunt oameni în vârstă care votează cu USR-ul. Şi pe ei îi umilesc? Goţiu din Senat era la Cluj liderul protestelor. Pe cine să mai mintă? Sunt oameni care mai intră pe reţelele lor şi văd cum se organizează cu Bot, cu Dide. Vor să avem o ţară plină de violenţe? Să-i voteze!

Noi mergem în continuare cu ceea ce ne-am asumat prin programul de guvernare. Inclusiv cei care sunt atât de violenţi şi care au bătut oameni la Iaşi. Nu au apărut aceste imagini: oameni în vârstă puşi jos şi cărora le-au dat cu picioarele în burtă. Nişte tineri cu ochii injectaţi. Bine, nişte tineri de la USR", a subliniat Liviu Dragnea.

Nu în ultimul rând, Liviu Dragnea a acuzat că SRI-ul le spune "bătăuşilor" despre mitingurile PSD, pentru ca aceştia să ştie unde să vină.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne