Drulă îi răspunde lui Ciolacu după comparaţia cu “Mirel din Turnu Măgurele”: În câteva luni o să mergi după Adrian Năstase

Cătălin Drulă
Cătălin Drulă (USR)

Liderul USR, Cătălin Drulă, a reacţionat la remarcile făcute miercuri seara de premierul Marcel Ciolacu, la România TV, în care acesta îi compara pe liderii opoziţiei cu “Mirel din Turnu Măgurele”, un personaj din controversata melodie lansată de Erika Isac, pe care artista l-a descris ca fiind acel român care crede că este bun la toate, deşi nu este.

Mai exact, Drulă îi reproşează lui Ciolacu, pe care îl numeşte „Marcel de la Buzău”, că nu se pricepe la nimic şi aduce în discuţie inflaţia din România, scumpirile şi taxele tot mai mari aplicate românilor.

“Înţeleg că premierul Ciolacu m-a atacat la postul de casă RTV că mă pricep la toate. Nu ştiu dacă e aşa, dar ştiu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic. Şi în bun spirit pesedist i s-a umflat capul de la funcţie. Marcel de la Buzău încearcă şi o glumă de maidan şi mă face Mirel din Turnu Măgurele. Tocmai el, preşedintele PSD, care scuză hărţuitorii sexuali din partid, punând vina pe victimele lor că răspund noaptea la telefon.

Dar la ce se pricepe Marcel? Tocmai ne-a dat cea mai mare inflaţie din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocraţie sufocantă. Antreprenorii sunt trataţi drept infractori şi ameninţaţi cu arma de ANAF. Hăitaşul lui Hayssam îi hăituieşte pe întreprinzătorii români”, a precizat Drulă, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Drulă îi transmite lui Marcel că va merge “după” fostul premier Adrian Năstase, fără a specifica dacă se referă la faptul că liderul PSD ar putea ajunge în spatele gratiilor:

“Cam pe aici suntem, Marcele, dar e ok, în câteva luni o să mergi şi tu după Adrian Năstase. Cam aşa fac românii cu pesediştii cu cap umflat în marii ani electorali. După 20 de ani, se va repeta istoria”.

Ce a spus mai exact Marcel Ciolacu pentru a-l supăra pe Drulă?

“Dumneavoastră aţi văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluţie. Dumneavoastră aţi văzut, a venit să aibă vreun dialog coerent despre economie, despre ce se întâmplă în România? [...] Eu nu fac nicio diferenţă între Simion, Drulă, Barna, Cioloş. Spuneţi ce au lăsat în ţara asta? Unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, au lăsat spitale în flăcări, nu am văzut nimic… făcut ceva. Zero fonduri europene. Zero autostrăzi. Ştiţi cu ce îi compar eu pe toţi? Cu Mirel din Turnu Măgurele. Cam ăsta e stilul. Se pricep la toate, le ştiu pe toate, de aia nu vin cu nicio soluţie”, a declarat Ciolacu în platoul România TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne