Fără Ciocoi pensionari reangajaţi în MAI! Carmen Dan somată să nu păteze imaginea Poliţiei

În fiecare zi personalul MAI este pălmuit şi "scuipat" pentru reangajarea, pe bani grei, a unor tineri pensionari ieşiţi în rezervă pentru a prinde pensiile speciale neatinse. Dar nu poliţiştii i-au reangajat pe aceştia, ci Carmen Dan, arată liderul sindical Emil Păscuţ.
Emil Păscuţ
Emil Păscuţ (Epoch Times)

Liderul Sindicatului Poliţiştilor Diamantul, Emil Păscut, îi cere ministrului de Interne, Carmen Dan, să renunţe la secretarul de stat Cornel Ciocoiu precum şi la alţi consilieri pensionaţi recent, înainte de modificarea pensiilor speciale, şi apoi reangajaţi în MAI pe salarii consistente.

E foarte clar că doamna ministru Carmen Dan i-a reangajat pe aceşti pensionari (Ciocoiu, etc) pentru că a avut cadru legal. Inventat chiar de PSD. Sunt sigur că doamna ministru a avut şi nevoie de calităţile acestora. Dar uite că în ochii societăţii civile, chestiunea asta apare ca o imoralitate profundă. În fiecare zi, MAI-ul, Poliţia Română, noi, personalul MAI, suntem pălmuiţi şi scuipaţi (metaforic) în mass-media, din cauza asta. De parcă i-am fi reangajat noi, toţi împreună”, scrie, pe Facebook, Păscut.

În consecinţă, liderul sindical îi cere ministrului să salveze onoarea Poliţiei şi să se dispenseze de pensionarii de lux.

„Pentru a ne salva imaginea poliţiei şi onoarea noastră, vă rog respectuos, doamna ministru, să renunţaţi la ei! La toţi pensionarii. Chiar dacă vă sunt necesari. Ce să facem altceva, dacă societatea pe care o serviţi alături de noi, nu înţelege şi nu acceptă? Aşa că vă rog să ne salvaţi de palme şi scuipături. Renunţaţi la Ciocoiu şi toţi consilierii pensionari. Vor înţelege că un interes superior reclamă această măsură ingrată

Ştiu că mă citiţi, cum mereu îmi aduceţi aminte, aşa că aştept reacţia domniei voastre! Ca să suplinesc măcar o părticică din pierderea consilierilor pensionari plătiţi, eu îndrăznesc să mă ofer consilier voluntar al domniei voastre pentru o perioadă determinată, dacă am acceptul prealabil al membrilor de sindicat, în măsura în care apreciaţi că există vreo utilitate pentru abilităţile mele.”, transmite Păscut.

Reamintim că presa a scris pe larg despre cazul lui Ciocoiu, secretar de stat demis de Guvernul Grindeanu pe 19 iunie, pensionat pe 29 iunie şi reangajat de Guvernul Tudose pe 30 iunie, ca secretar de stat. Potrivit România Liberă, Ciocoiu are o pensie de 13.736 lei şi un salariu de 8.187 lei.

Alături de Ciocoiu, pensionat la 45 de ani, Carmen Dan şi-ar mai fi luat consilieri personali alţi tineri pensionari de 44-45 de ani, care beneficiază şi de pensie specială şi de salariu.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne