Fost deputat PSD va activa în grupul parlamentar al PNL: Nu sunt un oportunist

Alexandru Andrei, fost social-democrat
Alexandru Andrei, fost social-democrat (Facebook)

Fostul deputat PSD Alexandru Andrei anunţă, la scurt timp după ce alegerile europarlamentare au fost câştigate de PNL, că va activa în cadrul grupului deputaţilor liberali. Printr-o postare pe pagina sa de socializare, Andrei, până nu demult social-democrat, a ţinut să precizeze că “mişcarea” sa nu este una cu caracter oportunist şi a ţinut să se prezinte drept un politician "vertical" care şi-a dat demisia din formaţiunea lui Dragnea cu câteva luni înainte.

“Din respect faţă de giurgiuveni vreau să anunţ public că începând de astăzi, 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Naţional Liberal. Nu am făcut această mişcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un oportunist.

Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredinţat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016”, a scris, luni, fostul social-democrat pe pagina sa de Facebook.

Noul liberal afirmă totodată că rezultatul alegerilor din 26 mai a avut darul să îi confirme că decizia sa este una bună, întrucât, “PNL are în acest moment cea mai bună echipă”.

“Şi rezultatul alegerilor din data de 26 mai, voturile majorităţii românilor, mi-au arătat că am avut dreptate. PNL are în acest moment cea mai bună echipă şi eu mă alătur celor care au soluţii reale şi viabile pentru români, pentru România! Totodată, rezultatul obţinut de PNL îmi dovedeşte că este singurul partid care poate bate PSD, acelaşi PSD care a făcut din judeţul Giurgiu propria feudă, ca şi cum, noi restul, nu avem niciun cuvânt de spus. Le vom dovedi că nu este aşa! Giurgiul nu este feuda PSD-ului, a lui Bădălău sau a oricărui alt politician! Este al cetăţenilor! Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat, pentru încrederea voastră. Vă invit să îmi fiţi alături şi pe viitor! Împreună punem Giurgiul în primul rând, România în primul rând!”, a conchis fostul social-democrat.

Alexandru Andrei fusese ales pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2016, fiind deputat de Giurgiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne