Fost internaţional român ce deţine o şcoală de fotbal, interviu şocant: „Ştim cu toţii ce este Ucraina - rahat! Putin a făcut ce trebuie”

Daniel Chirita (Captura video)
Ana Ion
09.05.2024

Fostul fundaş Daniel Chiriţă (50 de ani), în prezent antrenor-jucător al naţionalei artiştilor şi patronul unei şcoli de fotbal, a făcut declaraţii scandaloase la adresa Ucrainei, într-un interviu acordat presei ruse. El s-a poziţionat de partea Rusiei în conflictul cu ţara vecină şi s-a declarat de acord cu sângeroasa invazie declanşată de Putin, relatează GSP.

Fostul jucător care a evoluat şi în Ucraina, s-a declarat fanul lui Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, şi spune că poartă în sala de forţă un tricou cu chipul acestuia. Ba mai mult, Chiriţă spune că pe birou are o statuetă cu Putin.

„75-80% dintre români susţin Rusia. Ştim cu toţii ce este Ucraina - rahat! Toţi prietenii şi cunoscuţii mei au o atitudine bună faţă de ruşi şi faţă de Putin, personal. Ei cred că Putin a făcut ce trebuie.

Iubesc România, dar ce a devenit ţara mea acum?! Au vândut totul, la fel ca ucrainenii. Nu este nimic. Ştiu că echipele naţionale şi cluburile voastre au interdicţie internaţională. Pentru ce? Nu e corect. Ce au făcut sportivii? Nu se poate!

Vreau să ştie toată lumea! Aşa să scrieţi: să ştie toată lumea că Chiriţă iubeşte Rusia! Vă spun serios. Am chiar şi un tricou cu poza lui Putin şi îl port la sală. Şi în birou am o statuetă a preşedintelui, chiar la vedere. Poate ar trebui să fie luată în considerare mutarea în competiţiile asiatice”, a declarat Chiriţă pentru sport-express.ru.

Contactat de GSP.ro, Daniel Chiriţă a reacţionat: „E un interviu pe care l-am dat acum ceva vreme, chiar nu mai ţin minte exact când, dar l-am dat după război. Îmi menţin părerea, eu cred că Putin a procedat corect că a început războiul”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor