Fostul deţinut A. Năstase lansează o carte în colaborare cu Academia Oamenilor de Ştiinţă şi Asociaţia Română de Prietenie cu China

Adrian Nastase
Adrian Nastase (Epoch Times România)

Controversata Academie a Oamenilor de Ştiinţă din România, finanţată de stat, lansează la Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Română de Prietenie cu China, una dintre cărţile lui Adrian Năstase, fost dublu condamnat penal, relatează G4Media.

Anunţul a fost făcut, pe Facebook, de preşedintele Universităţii "Andrei Şaguna".

„Avem deosebita plăcere de a Vă invita la Masa Rotundă 'Importanţa geopolitică a zonei Ponto-Danubiene', organizată de Academia Oamenilor de Ştiinţă din România – filiala Constanţa şi Asociaţia Română de Prietenie cu China, vineri, 12 ianuarie 2024, începând cu ora 13.00, în Aula Magna a Universităţii 'Andrei Şaguna', se arată în postarea de pe Facebook.

În cadrul evenimentului va fi lansat şi volumul ”Danubii Flumins Pars Infima. Interesele şi drepturile românilor la gurile Dunării”, semnat de fostul premier Adrian Năstase şi de Mihai Gribincea, fost ambasador al Republicii Moldova în România.

Printre invitaţi se află fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu şi amiralul în rezervă Aurel Popa.

Reamintim că România are, începând din 2021, o lege special creată pentru a ţine la distanţă companiile chineze, din cauza suspiciunilor majore privind implicarea statului comunist chinez în activităţi de spionaj tehnologic.

Mai merită menţionat că A. Năstase este un bun prieten al regimului comunist de la Beijing. De altfel, în mai 2023, acesta anunţa cu mândrie că e invitat la Beijing să ţină o serie de prelegeri. Invitată de onoare la aceeaşi serie de evenimente a fost şi ex-premierul Viorica Dăncilă, şi ea o bună prietena a regimului comunist de la Beijing.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne