Fotbal: Mario Gomez a refuzat o ofertă de la Real Madrid

Mario Gomez.
Mario Gomez. (Christof Koepsel / Bongarts / Getty Images)

Jose Gomez, bunicul atacantului german Mario Gomez, golgheterul echipei de fotbal Bayern Munchen, a afirmat că nepotul său a refuzat o ofertă venită din partea formaţiei spaniole Real Madrid.

"Real l-a vrut, însă el nu a dorit să meargă acolo. Mario a spus că se simte foarte bine la Bayern, în special acum, când are un antrenor care îi acordă încredere deplină. Tocmai şi-a prelungit contractul până în 2016 şi este foarte fericit. Eu şi bunica lui suntem, de asemenea, bucuroşi deoarece lucrurile decurg foarte bine pentru el", a declarat Jose Gomez pentru goal.com.

Bayern şi Real vor fi adversare în semifinalele actualei ediţii a Ligii Campionilor, primul meci fiind programat pe 17 aprilie, pe Allianz Arena din Munchen. Jose Gomez, care a trăit întreaga viaţă în Spania, recunoaşte că sentimentele sale sunt împărţite.

"Cred că lucrurile vor fi dificile pentru Bayern. Ei sunt buni, însă cred că Real Madrid este mai bună. Vreau ca Real să câştige, pentru că este o echipă spaniolă, însă pe de altă parte vreau şi ca Mario să câştige, deoarece este nepotul meu", a adăugat bunicul lui "Super Mario".

Născut în urmă cu 26 de ani la Riedlingen (Germania de Vest), Mario Gomez, a cărui mamă este de origine germană, a disputat 51 de meciuri pentru Nationalmannschaft, înscriind 21 de goluri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport