Gest extrem la CSM. Un bărbat şi-a incendiat maşina

Incendiu
Incendiu (Hemera Technologies / Photos.com)

UPDATE: Cetăteţeanul care şi-a incendiat maşina în faţa sediului CSM se numeşte Gogoaşă Gică, are 66 de ani, este din Alexandria iar nemulţumirea sa ar avea legătură cu un proces civil, relateză evz.ro. Gogoaşă a fost dus la audieri la Secţia 20 de Poliţie şi este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere şi împiedicarea sau blocarea circulaţiei pe drumurile publice.

Preşedintele CSM, judecătorul Mircea Aron, a declarat pentru evz: "Acest om nu a făcut nicio petiţie la CSM sau la Inspecţia Judiciară. A fost luat de Poliţie, la audieri. Să vedem ce probleme are omul, poate stă pe străzi, poate e bolnav, poate a fost pus de cineva, nu ştim".


***

Un bărbat şi-a incendiat, vineri, maşina în faţa sediului Consiliului Superior al Magistraturii din Bucureşti, "ca formă de protest împotriva corupţiei", relatează Gândul.info.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 11.00, pe Calea Plevnei, în faţa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). La faţa locului au ajuns două autospeciale, care au stins focul iar protestatarul a fost dus la audieri la Secţia 20 Poliţie.

Protestatarul este un bărbatul de 66 de ani, din Alexandria, posesorul unei maşini cu număr de Olt. Traficul pe Calea Plevnei este îngreunat în momentul difuzării ştirii, pentru că poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne