"Îi vânăm pe ticăloşii aceia până la capăt" - Actorul Mark Wahlberg declară război "pedofililor însetaţi de sânge" de la Hollywood

Actorul Mark Wahlberg
Actorul Mark Wahlberg (Youtube - captură ecran)

În urma recentei arestări a lui Harvey Weinstein, adevărul urât despre elita Hollywood-ului a ieşit la iveală, pe măsură ce mulţi actori, regizori şi producători au început să se confrunte cu acuzaţii de agresiune sexuală şi comportament neadecvat. Cu toate acestea, în prezent, pare că hărţuirea tinerelor femei ambiţioase nu mai reprezintă cea mai mare problemă, deoarece Mark Wahlberg a evidenţiat prezenţa "pedofililor însetaţi de sânge" în Hollywood.

Scoţând în evidenţă cultura hollywoodiană care pune mai presus puterea decât moralitatea şi etica, Mark Wahlberg a declarat război "răului" din industria de divertisment, acuzat de trafic de minori.

Actorul Mark Wahlberg vorbeşte despre problema traficului de minori în Hollywood

În cadrul unei întâlniri la o şcoală duminicală din Los Angeles, Wahlberg, cunoscut pentru credinţa sa religioasă şi pentru etica şi moralitatea sa înalte, a avertizat sute de oameni cu privire la posibile veşti proaste în lunile sau anii care vor urma, legate de pedofilie.

El a vorbit despre răul care zace de ani de zile în Hollywood. În timp ce sublinia problema abuzului sexual practicat de oameni însetaţi de putere asupra unor tinere ambiţioase, actorul a menţionat şi problema actuală a traficului de minori din Hollywood.

Distribuind informaţii interne din industrie, Wahlberg i-a avertizat pe cei prezenţi că Hollywood-ul a devenit o reţea imensă pentru trafic de minori, pedofilie si prostituţie. Potrivit actorului, "cultura tăcerii" în industrie a devenit atât de dominantă încât "anormalii bolnavi" controlează reţeaua cu uşurinţă şi fără ingerinţe.

Cu toate acestea, vorbind despre pedofilie, actorul a afirmat că aceasta este considerată una dintre cele mai odioase crime şi trebuie pedepsită cu moartea.

În discursul său, Wahlberg i-a menţionat de asemenea pe Jim Caviezel şi Mel Gibson ca fiind eroi în industrie, datorită conştientizării pe care au generat-o cu privire la pasiunea elitelor pentru pedofilie. Aceştia au scos în evidenţă detalii de la petrecerile de Crăciun din Hollywood, în cadrul cărora membri ai elitei puternice de la Hollywood se implicau în ritualuri satanice pentru a tortura şi abuza sexual copii.

Mark Wahlberg a declarat război elitelor malefice din industria filmului

Neacceptând flagelul pedofiliei elitelor din Hollywood, Mark Wahlberg le-a declarat război acestora şi a adus la cunoştinţa oamenilor crimele care se petrec în industrie. Urmărind monştrii din industria divertismentului, actorul a precizat: "Pedofilii din Hollywood nu mai au unde să se ascundă." Fiind un om cu credinţă religioasă, care participă adesea la slujbă şi vizitează în mod regulat biserica, Wahlberg nu a putut să accepte asemenea atrocităţi.

"Îi vânăm pe aceşti ticăloşi răi şi îi eliminăm, un pedofil devine însetat de sânge la un moment dat", a afirmat Mark Wahlberg, hotărât să declanşeze un război împotriva pedofililor din Hollywood.

Wahlberg a relatat chiar despre un incident oribil în care i s-a cerut să "nu mai fie reţinut şi să se alăture clubului" în care executivii din Hollywood efectuau ritualuri satanice şi beau "sânge, înălţaţi de adrenocrom", prin abuzul sexual asupra a "doi copii foarte, foarte mici".

Fără a preciza nume pentru a evita furia publică, actorul a vorbit din perspectiva unui tată şi a declarat că doreşte să pună capăt acestor crime.

"Sunt tată şi tot ce puteam gândi era că acei doi copii ar fi trebuit să fie în siguranţă acasă, alături de părinţii lor", a reflectat Wahlberg.

Astfel, asigurându-se că elitiştii de la Hollywood vor plăti pentru crimele lor şi vor suporta consecinţele, Mark Wahlberg a menţionat că duce un război împotriva monştrilor.

Fără a expune, până acum, vreo celebritate, actorul a făcut doar acuzaţii care au creat valuri în industria cinematografică de la Hollywood.

Demn de menţionat este faptul că în acest demers al său, lui Wahlberg i s-au alăturat multe alte celebrităţi dornice să pună capăt acestui fenomen şi să-i dezvăluie pe pedofilii din inima Hollywood-ului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură