Înot: Bazinul olimpic de la Buzău, redeschis în prezenţa reprezentanţilor COSR

(Epoch Times România)

Bazinul olimpic de înot din municipiul Buzău a fost redeschis miercuri în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, precum şi a reprezentanţilor Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

Consiliul Judeţean Buzău va contribui cu suma de 120.000 de lei pentru a asigura cheltuielile de întreţinere.

"Mă bucur că sportul reprezintă o prioritate pentru administraţia judeţului, este clar că redeschiderea acestui bazin oferă facilităţi extraordinare pentru comunitatea buzoiană şi, în special, copiilor care astfel se pot îndrepta spre marea performanţă. Le doresc acestor tineri să obţină cât mai multe performanţe şi să ne dea posibilitatea nouă celor din Comitetul Olimpic Sportiv Român să selectăm cât mai mulţi sportivi care să reprezinte România la olimpiade", a declarat în faţa câtorva sute de copii prezenţi la festivitate multipla campioană olimpică Violeta Beclea. Acesta a fost însoţită de campioanele olimpice Laura Badea şi Georgeta Andrunache.

La rândul său, preşedintele CJ Buzău, Cristi Bâgiu, a declarat că "este un cadou oferit de administraţia judeţeană de Moş Nicolae copiilor din municipiul Buzău, în acest fel judeţul nostru intră în clubul select al judeţelor cu bazine de înot de înaltă performanţă, doresc însă ca acest sport să fie practicat de cât mai mulţi copii şi tineri".

alte articole din secțiunea Sport