Iordache şi-a delegat atribuţiile secretarului de stat Constantin Sima

Artizanul ''ordonanţelor-elefant'', Florin Iordache, şi-a delegat atribuţiile curente referitoare la activitatea Ministerului Justiţiei.
Florin Iordache(PSD),
Florin Iordache(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, şi-a delegat până în 7 februarie atribuţiile curente referitoare la desfăşurarea activităţii Ministerului Justiţiei, a precizat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cristina Liţă.

Potrivit reprezentantului Ministerului Justiţiei, atribuţiile au fost delegate secretarului de stat Constantin Sima, începând cu data de 1 februarie şi până în 7 februarie.

Motivul delegării atribuţiilor este legat, susţine purtătorul de cuvânt al MAI, de activitatea intensă a ministrului pentru aprobarea bugetului pe anul 2017.

Iordache a declarat, pentru News.ro, că nu intenţionează să demisioneze. "Nu, şi nu voi demisiona, dar pentru chestiuni curente semnează Sima", a precizat ministrul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne