Irina Begu învingătoare la Wimbledon. Hotărâtă să meargă cât mai sus

Irina Begu
Irina Begu (Facebook)

Irina Camelia Begu (locul 31 WTA) a învins-o pe Lesia Ţurenko din Ucraina (locul 68 WTA), cu scorul de 7-5, 6-7, 7-5 la turneul de tenis de Grand Şlam de la Wimbledon.

În primul set, meciul a fost echilibrat, dar sportiva noastră a reuşit să câştige cu 7-5. În setul al doilea, Irina a fost depăşită cu 7-6 de ucraineancă, iar în setul al treilea a învins Irina tot cu 7-5, după un meci foarte disputat.

În turul doi al competiţiei de la Wimbledon, Monica Niculescu o va întâlni pe Jana Cepelova, jucătorea care a învins-o pe Simona Halep.

Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu au fost eliminate în turul 1 al competiţiei.

La dublu feminin, Alexandra Dulgheru şi Silvia Soler Espinoza au fost învinse cu 6-4, 6-2 de perechea spaniolă Garbine Muguruza /Carla Suarez Navarro.

La dublu masculin, Horia Tecău şi Jean Julien Roger (România/Olanda) se confruntă cu perechea Martin Klizan/ Lukas Rosol (Slovacia/Cehia)

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport