Kate şi William şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume

La aproape 24 de ore de la naşterea bebeluşului regal, Kate şi William şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume la intrarea spitalului St Mary din Londra, 23 iulie 2013 (LEON NEAL / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
24.07.2013

La aproape 24 de ore de la naşterea "bebeluşului regal", Kate şi William şi-au prezentat fiul în faţa mass-mediei din întreaga lume la intrarea spitalului St Mary din Londra, înainte de a se întoarce acasă la Palatul Kensington.

Kate, într-o rochie albastră cu buline albe, şi William, în cămaşă bleu, cu mânecile suflecate, şi-au prezentat fiul, care nu are încă un nume, în faţa camerelor şi aparatelor foto a sute de jurnalişti adunaţi pe trotuarul din faţa maternităţii, notează AFP.

"Este un copil frumos, destul de greu (3,8 kg la naştere), are deja mai mult păr decât mine, ne gândim încă la nume", a spus William, adresându-se mass-mediei.

"Este un moment special, plin de emoţii, cred că toţi părinţii înţeleg ce înseamnă", a declarat la rândul ei ducesa de Cambridge, foarte zâmbitoare.

"Îi seamănă mamei, mulţumesc lui Dumnezeu", a mai glumit prinţul William, înainte de a face un nou gest care să arate aspiraţia sa la o viaţă normală cât mai mult posibil, nelăsând pe altcineva să conducă impunătorul automobil de teren 4x4 negru, cu care familia princiară s-a întors la Palatul Kensington, reşedinţa ei din Londra.

Prinţul de 31 de ani a arătat deja acest lucru asistând la naştere, petrecându-şi prima noapte la spital. Marţi, el a declarat reporterilor că a schimbat de asemenea scutece.

Cuplul, care a fost vizitat de cei patru bunici materni şi paterni după-amiază, a reeditat gestul lui Charles şi al Dianei, care şi-au prezentat primul fiu, prinţul William, exact în acelaşi loc acum treizeci şi unu de ani.

Odată ce copilul a fost imortalizat pe pelicula foto, cuplul, atent la respectarea vieţii sale private, ar trebui să se retragă din nou de pe scena publică pentru mai multe zile.

William, pilot de elicopter în Royal Air Force, a afirmat că şi-a planificat concediul parental de două săptămâni.

Lunga aşteptare în trei acte (sosirea lui Kate la maternitate, naşterea şi plecarea) se prelungeşte cu un suspans în legătură cu numele micului prinţ, mai notează AFP.

Alegerea este un exerciţiu delicat pentru orice părinte, dar probabil chiar mai mult pentru un nou-născut regal.

A fost nevoie de o săptămână pentru a se afla numele lui William, născut în 1982, şi chiar de o lună pentru a se cunoaşte cel al tatălui său, prinţul Charles, născut în 1948.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor