Klaus Iohannis a rămas fără purtător de cuvânt. Tatiana Niculescu Bran părăseşte echipa

Tatiana Niculescu Bran
Tatiana Niculescu Bran (facebook.com/Tatiana Niculescu Bran)

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran a demisionat marţi din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui României:

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o.

Voi susţine în continuare proiectul de ţară al domnului Preşedinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administraţia Prezidenţială.”, informeaza Tatiana Niculescu Bran intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Aceasta este cea de a doua plecare intempestivă din echipa lui Iohannis, după eliberarea din funcţie a consilierului prezidenţial pentru securitate naţională, George Scutaru, actualmente urmarit penal, plecare care nici până la ora actuală nu a fost lamurită de preşedinte.

Tatiana Niculescu Bran, absolventă a Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti şi a Institutului European de Jurnalism de la Bruxelles, fost redactor la Radio BBC World Service, în perioada 1995-2004 şi, ulterior conducator al BBC World Service de la Bucureşti a preluat funcţia de purtător de cuvant al preşedintelui la începutul lui decembrie 2014.

La doar o săptamână după ce s-a instalat în funcţie, Niculescu Bran şi-a atras numeroase critici, pe motiv că a criticat atmosfera de la Palatul Cotroceni.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne